Lieve Volgers, hoe waren jullie kerstdagen?
Hier draaide het weer vooral om lekker, veel en vaak eten en natuurlijk ook met een lekker glaasje wijn. Dus nu is het weer even opladen geblazen voor het volgende feest, oud-op-nieuw.
Hieronder zie je hoe wij kerst hebben gevierd: mijn oudste zoon Finn samen met mijn man Frank en mijn papa. Hier zaten we overigens aan de Thaise kokossoep met krab. Bij wie heeft hij nog meer op tafel gestaan? Hier aan tafel waren ze er lyrisch over.
Ieder jaar met kerst maken wij een foto met het gezin sinds we compleet zijn. Erg leuk om de kinderen elke foto te zien veranderen.
Tegen het einde van het jaar is het tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar, met al zijn mooie en zijn minder mooie momenten. Ik kan je wel vertellen dat ik een waanzinnig jaar achter de rug heb. Ik ben namelijk getrouwd en oh oh oh wat was het een sprookje! Ongelofelijke heimwee heb ik naar dit weekend!
Vrijgezellenfeest op Ibiza is trouwens ook bepaald niet vervelend zal ik je vertellen 🙂
Tweede hoogtepunt: afgelopen maart ben ik begonnen met mijn foodblog. Hopende dat ik mensen om me heen culinair kon inspireren, was het doel om iedere week zeker 2 nieuwe recepten te plaatsen. Toch blijkt het stiekem wel lastig om met een druk gezin dit voor elkaar te krijgen. Maar ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen, zeker als ik enthousiaste reacties ontvang van volgers.
Ik hoop dat jullie ook terug mogen kijken op een gelukkig jaar met veel hoogtepunten!
Wat wel heel erg leuk is zo aan het einde van het jaar is dat ik 1 iemand van mijn volgers heel blij mag maken zo in het staartje van 2015! Ik mag het meest fancy, lekkere en exclusieve eten weggeven wat er maar bestaat. Ik mag een blikje kaviaar van 50 gram weggeven! Hoe gaaf zou het zijn als jij je gasten in de eerste 5 minuten van 2016 champagne met kaviaar kan voorschotelen!!! Oliebollen zijn lekker, maar met kaviaar maak je ECHT wel de blits!!! Het blikje heeft een waarde van 75 euro dus exclusief is het!
Het hapje hieronder is super klassiek maar ik vind het mega lekker. Gekookt krieltje, zure room met wat bieslook en kaviaar. Je kunt ook een blini nemen in plaats van de aardappel. Nog makkelijker!
De kaviaar komt gewoon uit mijn woonplaats, dat maakt het extra leuk! In Turnhout zit namelijk een hele grote kaviaarkwekerij. Kaviaar mag tegenwoordig alleen nog maar gekweekt worden, steur is namelijk een bedreigde diersoort.
Het wordt tijd dat we veel vaker kaviaar gaan eten! De Kaviaar van Royal Belgian Caviar kun je bij mij in de buurt op 2 plaatsen kopen en in Nederland zijn er wat meer, hier kun je ze vinden.
Je ontvangt een doosje met het blikje kaviaar op een koelelement wat er voor zal zorgen dat de kaviaar goed koud blijft onderweg naar jou toe. Er zit ook een klein parelmoeren lepeltje bij omdat kaviaar niet met zilver bestek gegeten mag worden, zilver gaat oxideren.
Check mijn Instagram account (Foodies in Heels) om te kijken hoe je kunt winnen!