Niets zo fijn als heerlijke zonnige zomerse middagen en avonden met vrienden en familie.
Daar wil je iets lekkers bij serveren natuurlijk. Dit zijn niet zo maar broodjes, hier ga je de show mee stelen! Het is weinig werk met veel resultaat I Promiss! Het leuke is dat je de stokbroden overdwars snijdt, hierdoor kun je ze prachtig belegen met whatever you want.
Ik hou er wel van om hier rustieke stokbroden voor te gebruiken, die hebben net een wat luxere uitstraling. En bovendien vind ik ze lekkerder. Ik heb hier drie varianten voor je:
Tomaat
Mozzarella
Basilicum
Prosciutto
Verse vijg
Balsamico
Venkel dun gesneden en geblancheerd
Truffel tapenade
Groene asperges
Ricotta
En voor alle broden geldt: aftoppen met een hele goede olijfolie en de onderste twee met peper en zout
Ideaal voor borrelvrijdag en voor picknicks in de tuin. Enjoy the summer. Ze staan trouwens in de winter ook beeldig bij de open haard.
Enjoy!