Zó zie je er uit als een echte Londonienne!

Heb jij er altijd al uit willen zien als een Londonienne maar weet je niet goed hoe? Wij helpen je daar vandaag mee! Wij selecteerden de coolste items die bij een echte Londonienne horen! Benieuwd? Scroll dan snel even verder!

Red anke boots

De red ankle boots kun je eigenlijk niet meer onder uit dit najaar, je ziet ze echt overal! Dat is ook heel logisch want ze zijn echt té leuk en daarnaast ook te combineren bij veel outfits!

Checked coat

Zo tof zijn de checked coats en hoe cool is het dat deze trend steeds terug komt? hij is niet meer weg te denken uit jouw kast!

Red little dress

Zou de red little dress de nieuwe little black dress zijn? Dit najaar wel want rood is helemaal de kleur!

Straight pants

Met deze broek kun je missen! Hij is stoer maar kan ook heel chique gedragen worden. Combineer hem met een basic shirtje en als je hem chique wilt dragen ga dan voor een bijpassend colbertje!

Trainers

Deze schoenen zijn helemaal comfy and we love it! Als je niet van hakken houdt maar wel van de trainers dan kun je tegenwoordig alle soorten en maten vinden en ze zijn ook nog eens cool onder bijna iedere outfit!

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments