Zó vernieuw jij je keuken met een klein budget

Wil je eigenlijk een nieuwe keuken, maar is je budget iets te klein? Met wat kleine aanpassingen kun jij ervoor zorgen dat je keuken een geheel nieuwe look krijgt! Om het makkelijker te maken, hebben we een lijstje voor je gemaakt met dingen die jij gemakkelijk kunt aanpassen, óók met een klein budget. Scroll snel verder en ontdek hoe jij jouw keuken omtovert tot een droomkeuken in een paar kleine stappen!

1. Handgreepjes

Om je keuken een nieuwe look te geven, zou je de handgreepjes van de keukenkastjes kunnen veranderen. Dit lijkt een kleine verandering, maar het geeft je keuken een totaal andere uitstraling. Heb je nu houten greepjes? Denk dan eens aan een paar RVS deurknopjes en andersom! Het geeft een opvallende touch en zorgt ervoor dat je keuken er hipper en nieuwer uit ziet.

40ef0582590a539ade41e8fe3fce65ce

Bron: Pinterest

2. Een likje verf

Een klein likje verf doet wonderen. Geef je keukenkastjes of keukentafel eens een andere kleur! Dit zorgt ervoor dat je keuken een totaal andere look krijgt. Een landelijke keuken kan zo opeens modern worden en een houten keukentafel in een kleurtje brengt gezelligheid en sfeer in huis. Een echte transformatie dus met een kleine aanpassing. Ideaal als je toe bent aan iets anders, maar weinig budget hebt.

7114e85af23a4ae4261412c2fb240bec

Bron: Pinterest

3. Nieuwe pannenset

Een nieuwe pannenset geeft een hele nieuw feeling aan je keuken. Een paar mooie pannen zijn super handig en hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan pannen in een koperkleur. Alle pannen bij Habitas-Online.nl zijn super voordelig én goed. Goede reden dus om daarmee eens te kijken hoe jij je keuken op kunt leuken!

356f0982815b485415df15a626e22503

Bron: Pinterest

4. Rails met keukengerei

Een keuken krijgt een heel ander aanzicht wanneer er een rails met keukengerei hangt. Het oogt wat voller, maar daarmee ook meteen een stuk gezelliger én anders. Zo kun je aan de rails bijvoorbeeld pannen hangen, maar ook andere items zoals een garde en soeplepel. Het is dus naast mooi, ook super handig! Met zo’n rails heb je namelijk al je keukengerei meteen bij de hand als je staat te koken. Een handige en leuke manier dus om je keuken een andere uitstraling te geven.

c4a3e741714f8bd51d60690b57f6a432

Bron: Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments

Geef een reactie