Zó richt je jouw kledingkast het beste in!

Je kledingkast is één van de belangrijkste dingen in je huis. Als je kledingkast overzichtelijk is, voelt je hele huis een stuk rustiger. En dat is natuurlijk heel prettig! Of je nu een grote of kleine kast hebt, de perfecte indeling blijft altijd lastig. Ga je ervoor om je producten op kleur te hangen? Of kies je om per item een stapeltje te maken? Hoe je het ook doet, wij hebben de belangrijkste tips voor jou op een rijtje gezet, om jouw kledingkast overzichtelijk te maken! Ben je nog op zoek naar een fijne kledingkast? Je kunt nu kledingkasten online shoppen! Super handig als je weinig tijd hebt, maar wel een nieuwe kast wil. Lees snel verder en creëer jouw eigen kledingwalhalla.

1. Basics en opvallende items scheiden

De snelste manier om overzicht te creëren in je kast, is door je basics en opvallende items van elkaar te scheiden. Zo heb je altijd een overzicht van welke basics je kunt gebruiken om je opvallende item mee te dragen. Ook zorgt het ervoor dat je je kast overzichtelijk houdt qua kleur. Zo kun je ervoor kiezen om je zwarte items en je witte items bij elkaar te leggen en hetzelfde voor je opvallende items te doen. Dit zorgt er ook voor dat je kast wat meer rust uitstraalt en dat je makkelijker dingen kunt vinden.

ec1490f05402c9b20cdb7bcfef0beb49

2. Schoenenkast

Een schoenenkast is eigenlijk echt een must. Vooral om je schoenen mooi te houden is dit heel belangrijk. Je schoenen verdienen een mooi plekje in je kast. Zo horen laarzen netjes rechtop te kunnen staan en ook voor hakken is het beter als ze netjes recht staan. Een schoenenkast is gemakkelijk in te delen per categorie schoenen. Dit zorgt er ook weer voor dat je overzicht behoudt en weet waar je welk paar kunt vinden.

d69fec8c9546c9802dc0dccc08ae8110

3. Accessoire kast

Een kast voor je accessoires is ideaal om te weten welke accessoires je allemaal hebt. Vaak worden accessoires verspreid door je huis en raak je zo een heleboel kwijt. Door een overzichtelijke accessoire kast aan te schaffen, zorg je ervoor dat al jouw accessoires mooi én in zicht blijven. Het makkelijkst is om een lade te nemen met allerlei kleine vakjes. Zo kun je per product een vakje kiezen om je items in te plaatsen. Geloof mij, als je dit eenmaal hebt, wil je nooit meer iets anders!

3aeb9888b9c4acaa7b9aebf2fed2eef7

4. Tassenkast

Van tassen krijgen wij nooit genoeg! En dat is ook te zien aan onze collectie. Maar hoe zorg je er nou voor dat je tassen in perfecte staat blijven? Door een gedeelte van je kast te reserveren voor je tassen, zorg je ervoor dat je tassen mooi blijven. Zo is het voor sommige tassen nodig dat ze rechtop staan, maar kun je andere beter ophangen. Door dit gemakkelijk in te delen zorg je ervoor dat je een goed overzicht houdt van welke tassen je allemaal hebt én blijven ze mooi! Een win-win situatie dus, zo’n tassenkast.

d436da96628879e11160f15dd911f0a9

Bron: Pinterest, Pinterest, Pinterest en Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments

Geef een reactie