Zo maak je je interieur herfstproof!

Het is weer zover… We moeten steeds meer afscheid nemen van de zon en de koude herfstdagen komen er weer aan! Dat is natuurlijk heel jammer, maar we vinden het stiekem ook heerlijk om te vertoeven op de bank met een kopje thee en een warm dekentje.

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuw interieur. Want het is natuurlijk veel fijner om die avondjes op de bank te vertoeven met een mooi, sfeervol en knus interieur om je heen! Je kan je huis op eindeloos veel mogelijkheden inrichten, maar hoe maak je het nu herfstproof? Ga je voor warme kleuren? Of houd je toch meer van frisse tinten en lichte kleuren? Gelukkig zijn er enorm veel stijlen die aansluiten bij een herfstproof interieur. Bij Amazon heb je talloze items waardoor jij je huis helemaal ready maakt voor de herfst!

Om jullie nu een handje verder te helpen, hebben wij voor jou 3 thema’s geselecteerd met de mooiste combinaties van producten van Amazon voor een gezellig, warm en sfeervol interieur! Benieuwd? Scroll dan snel naar onder!

1. Fris met lichte kleuren

herfstproofinterior

1. Roze velvet stoel
2. Bijzettafeltje

3. Plaid
4. Vaas
5. Geurkaars
6. Roze bloesem
7. Berber tapijt

 

2.  Luxe uitstraling & gouden accessoires 

LUXEUITSTRALING
1. Gouden tafellamp
2. Marmeren bijzettafeltje met goud
3. Velvet kussen
4. Metalen vazen
5. Ronde gouden spiegel
6. Roze velvet poef

 

3. Aardetinten & natuurlijke materialen

aardetintenklaar1

1.  Tapijt met aardetinten
2. Terracotta kussen
3. Kokosnoot bowl
4. Vaas van keramiek
5. Opbergmand 
6. Bamboe zitje
7. Kunst olijfboom

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments