Zó maak je de allerlekkerste cocktails!

Ben jij na een lange werkweek ook zo toe aan een avondje lekker borrelen met je vriendinnen? Lekkere drankjes, hapjes en heerlijke muziek erbij, dat is nou een perfecte avond! En wat is nou een echte girlsnight zonder een paar heerlijke cocktails? Het is niet alleen super lekker, maar het ziet er ook nog eens gezellig uit!

Zoals jullie weten is Liefmans ons favoriete drankje! Het is echt té lekker en ook nog eens heerlijk verfrissend. En wisten jullie dat je dus echt de allerlekkerste cocktails kunt maken met een basis van Liefmans? De rijke smaak van het rood fruit gemengd met allerlei andere ingrediënten, zorgt echt voor een smaaksensatie waar je u tegen zegt! Wij hebben goed nieuws, want wij hebben 3 cocktails op basis van Liefmans Fruitesse samengesteld, zodat jij jouw vriendinnen kan verrassen met een perfecte avond vol verfrissende, lekkere én fruitige drankjes! Benieuwd naar onze favo’s? Scroll dan snel even verder! Cheers!

Processed with VSCO with c1 presetCocktail 1: Liefmans mint & lime

Processed with VSCO with c1 preset

Ingrediënten:
–  Verse munt: 10 blaadjes
–  1/2  theelepel rietsuiker
–  1/2  limoen
–  Ijsblokjes
–  Liefmans Fruitesse

Stap 1:
Kneus de muntblaadjes en hou er eentje over voor de afwerking

Stap 2:
Vul het glas voor 3/4 met ijsblokjes

Stap 3:
Vul het glas met Liefmans tot hij bijna vol is en voeg het rietsuiker, de gekneusde muntblaadjes toe en pers de halve limoen uit in het glas.

Stap 4:
Werk af met een muntblaadje and it’s done!

 

Cocktail 2: Liefmans gin & citron 

Processed with VSCO with c1 preset

Ingrediënten:
– 1 Citroen (20 ml vers citroensap)
– 20 ml London Dry Gin
– Ijsblokjes
Liefmans Fruitesse
– Muntblaadje
– Schijfje citroen & eventueel een aardbei voor de topping

Stap 1:
Deze cocktail wordt rechtstreeks in het glas gemaakt. Vul het glas voor 3/4 met ijsblokjes en knijp de citroen uit (Let op: Laat een klein half schijfje over voor de topping). Voeg dan de 20 ml London Dry Gin toe en top af met Liefmans Fruitesse tot het glas vol is. Roer het even goed door elkaar zodat het goed gemengd is!

Stap 2:
Top de cocktail af met verse munt, een citroentje. Je kan er eventueel ook nog wat aardbeien aan toevoegen voor een nog grotere smaaksensatie!

 

Cocktail 3: Liefmans pineapple strawberry

Processed with VSCO with c1 preset

Ingrediënten:
– 150 ml vers ananassap
Liefmans Fruitesse
– Ijsblokjes
– Muntblaadjes
– Aardbeien

Stap 1:
Vul het glas voor 3/4 met ijsblokjes. Vul het glas met de 150 ml verse ananassap en vul de rest van het glas met de Liefmans Fruitesse. Roer het even goed door elkaar!

Stap 2:
Top het af met een paar muntblaadjes en een aardbei en voilà!

Processed with VSCO with c1 preset

 

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments