Zó geef je jouw interieur een opknapbeurt met weinig budget!

Soms ben je een beetje klaar met je interieur en wil je jouw huis graag een opknapbeurt geven. Wij begrijpen dat je niet het geld hebt om je interieur om de paar weken helemaal te restylen. Gelukkig kan je met een klein budget ook al goed uit de voeten en hoef je dus helemaal niet veel geld kwijt te zijn. Wij laten jou vandaag zien hoe je met een aantal kleine tips al vele veranderingen kunt doorvoeren in je interieur.

  1. Verf 1 muur een andere kleur!

Nu denk je misschien… verven… dat is me écht te veel werk. Geloof mij.. als je 1 muur een kleurtje geeft kan je interieur al een hele andere uitstraling krijgen. Kies in de zomer een frisse kleur en ga in de winter voor een wat warmere donkere kleur. Dit gaat je interieur zo’n ontzettende boost geven!

dc1bb937c037c8dc6ea38fdc8228d9fa

2. Kussens

Kussens toevoegen aan je interieur is een makkelijke manier om je interieur een andere stijl te geven. In de zomer ga je voor frisse kleuren en lichte stoffen en in de winter ga je voor donkerdere tinten en meer warme en zware stoffen. Dit zorgt ervoor dat je interieur wat meer bij het seizoen past.

767c738bcc89157f7b4b5401a3e1d354

3. Voeg een stijlvolle lichtknop toe! 

Dit is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar dit is een detail wat je interieur zéker een heel stuk stijlvoller gaat maken. We hebben het over het toevoegen van een mooie lichtknop. Het zorgt ervoor dat jouw interieur in er tot in de details perfect gestyled uitziet. Zie bijvoorbeeld het schakelmateriaal van Jung via Elektrobode. Zij hebben waanzinnig mooie gouden schakelaars die jouw interieur een hele boost geven.

1607cd6ade2798ce9dee600545545548

4. Voeg een stijlvol kleed toe!

Een kleed is gezellig, geeft warmte en zorgt ervoor jouw interieur een stuk meer body krijgt! Ga in de zomer voor een strak tapijt en in de winter voor een hoogpolig tapijt met meer haren. Zo creëer je gezelligheid in je interieur.

f1ef370d05ee9cdcb8b394bb6310c925

 

 

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments