Zo ga je stijlvol back to work!

Helaas is het zo ver… de vakantie komt bijna ten einde! In deze fijne periode hebben we allemaal kunnen bijkomen van het afgelopen werkjaar en zijn we (als het goed is) weer helemaal opgeladen voor de aankomende periode.

Zoals jullie weten houden wij er van om er verzorgd uit te zien! Ook op het werk. Zelf houd ik enorm van de combinatie casual chic.  Draag je dus een stijlvolle pantalon; ga dan voor een sweater en sneakertjes erbij. Draag je een chique blazer; ga dan voor een stoere jeans eronder. Door het contrast van stoer en chique creëer je een look die eigenlijk overal geschikt voor is. Breng je haar in model, pimp je look met een aantal mooie sieraden and you’re ready to go!!

back to work-2kopie

Look 1: Trui via AmazonBroek via AmazonSchoenen via Amazon

Look 2: Jurk via Amazon, Hakken via Amazon

Look 3: Blazer via Amazon, Jeans via Amazon, Pumps via Amazon

 

Niet alleen in kleding kan je je eigen stijl creëren, je kan het ook doorvoeren in je accessoires voor je werk. Om jullie op weg te helpen hebben wij de mooiste accessoires op een rijtje gezet die we hebben gevonden via Amazon.

Op Amazon hebben ze een eindeloos aanbod met de mooiste en leukste artikelen. Je kan de leukste items shoppen en je hebt ze dezelfde week nog in huis.

Met onderstaande items ga je georganiseerd en gestructureerd te werk én zie je er altijd en goed uit! Dit wil je toch ook? Shop deze leuke producten onderaan de pagina via de link :).

Pastel Fashion Magazine Cover

To Do List via Amazon

Iphone oortjes via Amazon

Laptop cover via Amazon

Horloge via Amazon

iPhone case via Amazon

Potlood via Amazon

Mok via Amazon

Powerbank via Amazon

Pen via Amazon

Notebook via Amazon

 

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments