Zó creëer je de perfecte date night met je lover!

Het begint (helaas) weer kouder en kouder te worden in Nederland en dus gaan we ook steeds minder vaak de deur uit. Waarom de kou trotseren als je ook thuis een héérlijk avondje kan beleven? Tijd voor een romantische date-night met je lover dus! Wat is er nou fijner dan een romantische avond met lekker eten en een goede film? Precies, helemaal niets! Wij gaan jou laten zien hoe jij deze perfecte date-night voorbereid!

Voordat de avond van start gaat is het belangrijk dat je een aantal dingen in huis hebt! Te beginnen met lekker eten natuurlijk. Liefde van de man gaat door de maag, zoals we allemaal weten. Bak een lekker stokbroodje, lekkere dips erbij, truffelchips op tafel én schenk een lekker glaasje wijn in, en jouw bingwatch avondje kan beginnen!

2758cb739fc9f4260b77825122917e97kopie

eten


Alles is verkrijgbaar via Amazon:

1. Los Vascos Cabernet Sauvignon

2. Boursin

3. Stokbrood

4. Truffelchips

5. Fuet

6. Olijven

7. Tomatentapenade

Nu het kouder begint te worden buiten, gaat de verwarming weer aan en kruipen we massaal weer onder de dekentjes! Het is niet alleen super lekker warm, maar het maakt je interieur ook een stuk gezelliger! Daarnaast is het natuurlijk óók nog eens romantisch want je kan lekker dicht tegen je lover aan liggen! Wij zetten onze favo dekentjes op een rijtje!

fe6cb193eb11b3412af3276d687d4007kopie

dekens

Alles is verkrijgbaar via Amazon:

1.
 Urbanara woondeken grijs

2. Urbanara woondeken olijfgroen

3. Urbanara woondeken blauw

4. Urbanara woondeken lichtgrijs

5. Urbanara woondeken antraciet

6. Urbanara woondeken beige

Voor een romantische sfeer mag één ding natuurlijk écht niet ontbreken en dat zijn…. kaarsjes!!! Door kaarsjes creëer je een mega romatische setting, en kom je helemaal in de perfecte sfeer voor een echte romcom. Zet een aantal mooie, stijlvolle geurkaarsen neer! Hierdoor zal je huis lekker ruiken, ziet je interieur er ineens een stuk gezelliger uit én je hebt er ontzettend lang plezier van.

7180fd987b13add3454494c01d1e27b9kopie

kaarsen

Alles is verkrijgbaar via Amazon:

1Rituals Sakura geurkaars

2. Shearer Candles geurkaars

3. Rituals Dao geurkaars 

4. La Jolie geurkaars

5. Jasmine Vanilla geurkaars

And last but not least… de film! Zonder een goede romantische film om bij weg te zwijmelen is jouw perfect datenight natuurlijk niet compleet! Speciaal daarom hebben wij de leukste romantische films op een rijtje gezet. Zelf ben ik helemaal weg van het video programma van Amazon Prime genaamd: Amazon Prime Video. Je Prime-lidmaatschap geeft je exclusieve toegang tot Amazon Originals en meerdere bekroonde series die je allemaal, super makkelijk, kan streamen. Dit met behulp van de Prime Video-app of op je iPhone, iPad of Android-apparaat. Super fijn want zo kijk je de leukste films gewoon lekker thuis óf onderweg! Benieuwd naar onze favorieten voor jouw romantische date-night? Zie ze hier:

495d57feda4381e630741e48b05e50dckopie

films

Alles is verkrijgbaar via Amazon:

1. What’s Your Number? 

2. No Strings Attached

3. Love & Other Drugs

4. Mr. & Mrs. Smith

5. The Heartbreak Kid

6. It’s Complicated 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments