Zó creëer je de meest stijlvolle & relaxte badkamer!

Een fijne en stijlvolle badkamer is een echte musthave voor je huis. Het is dé plek om lekker te relaxen en goed tot rust te komen. En hoe doe je dat beter dan in een heerlijk ligbad? Een douche is natuurlijk fijn om even snel te nemen na het sporten of voor een drukke dag, maar een bad is toch wel wat fijner! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij jouw badkamer nog stijlvoller en relaxter kunt maken.

1. Kaarsen

Kaarsen in je badkamer creëren meer rust. Daarnaast geven ze ook nog eens een hele warme, gezellige én romantische sfeer. Dat zorgt ervoor dat jij nog meer tijd in je badkamer wil doorbrengen! Door kaarsen te kiezen in warme kleuren, zorg je dat je interieur nog meer warmte uitstraalt. Ook als de kaarsen niet branden!

5902e8905da6002d097c3b9f5f466591

2. Robuuste en stijlvolle zepen

Deze opvallende zeepjes zijn momenteel super populair! Ze zien er ontzettend tof uit en daarnaast ruiken ze ook heerlijk. Ga voor een mooie kleur die goed aansluit op de rest van het interieur van je badkamer, om een geheel te creëren! Ook komen de zepen in allerlei verschillende geuren. Wil je een warme, sfeervolle geur? Kies dan voor zeep die naar vanille of cedar wood ruikt.

e8b91c14dd90937b04ad261efc705624

3. Planten in je badkamer

Planten zijn goed voor je gezondheid en ze zijn ook nog eens prachtig. Reden genoeg dus om wat groene vriendjes toe te voegen aan je badkamer! Ze zorgen ervoor dat je badkamer nog mooier wordt én dat je nog meer ontspannen raakt. Een echte win-win situatie dus! Heb je een grotere badkamer? Kies dan voor grotere kamerplanten. Heb je een wat knusser huis? Ga dan voor kleine plantjes in stijlvolle potjes die passen bij je interieur.

197945b08caa07170b111733cd7fe65e

4. Gekleurde handdoeken

Om je badkamer nog sfeervoller te maken, kun je kiezen om gekleurde handdoeken te nemen. Witte handdoeken zijn natuurlijk prachtig, maar wat dacht je van bruine, roze of oranje kleuren? Op deze manier geef je je badkamer net dat beetje extra!

7bf69a184237a1dd406f9c89647facde

Bron: Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments