Zó begin jij jouw ochtend goed!

Iedere ochtend is het weer even opstarten. De ene dag gaat het nét wat makkelijker dan de andere. Maar hoe kun je jouw ochtend nou eigenlijk het allerbest beginnen? Om jouw ochtend een beetje beter te maken, hebben wij dé tips op een rijtje gezet die je gaan helpen met opstaan! Scroll snel verder en ontdek hoe jij elke dag een beetje beter kunt maken.

1. Trek je favoriete outfit aan

Je ziet er het mooist uit, in een outfit waar jij je goed in voelt! Want hoe beter je je voelt, hoe meer je uitstraalt. En dat is natuurlijk wat we allemaal wel willen. Als je kiest voor een comfortabele outfit, waarin jij het gevoel hebt dat je de wereld aankunt, dan kan je dag gegarandeerd niet meer stuk!

e8a1c9a8d81736433520c68bcb80aeb5

2. Ga in bad

Het kost misschien wat extra tijd, maar hoe fijn is het om ’s ochtends een lekker bad te nemen? Als je dit doet, begin je je dag gegarandeerd een stuk beter en vrolijker! Gebruik een fijne badolie voor een heerlijke geur en nóg meer ontspanning. De meest geschikte geuren hiervoor zijn lavendel en kamille. Van deze geuren ontspan je het allerbeste!

f168bd35ebe615bc4d3d272d2dbe97f7

3. Drink koffie

Wat werkt beter om wakker te worden dan een heerlijk kopje koffie? Precies, niets! Daarom drinken wij dagelijks een lekker kopje Italiaanse Lavazza koffie. Deze koffie is gemaakt van koffiebonen van over de hele wereld en heeft een heerlijke zachte, maar volle smaak. Een echte aanrader dus om jouw ochtend goed mee te beginnen!

e94ceba2c70e2de8d61901fda835f4c7

4. Maak een korte wandeling

De hondeneigenaren onder ons weten het waarschijnlijk al, maar ’s ochtends een korte wandeling maken is super fijn! Dit geldt natuurlijk vooral voor de dagen dat de zon schijnt. De frisse lucht doet je huid én je mind goed en dat is super belangrijk als je je dag goed wilt beginnen. Loop een kort rondje in je wijk en voel je meteen een stuk beter!

14a5e33753b30c4e8cb61cc9cfbe5cd2

Bron: Pinterest, Pinterest , Pinterest en Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments