WIN: Lunch + stylingadvies van Lonneke + badkleding set naar keuze van CYELL

Wij hebben weer iets héél erg leuks voor jou!! 19 april aanstaande organiseren wij, in samenwerking met ons favoriete badkleding merk CYELL, een waanzinnig leuke middag voor jullie! We weten namelijk als geen ander dat een bikini kopen nou niet de meest favoriete bezigheid is van iedere vrouw… maar wat als we er nou gewoon een feestje van maken?!

We starten de dag om 13u en gaan dan eerst genieten van een overheerlijke lunch een aan mooie gedekte tafel. Vervolgens mogen alle winnaressen een kijkje nemen bij de waanzinnige collectie van CYELL en een badkleding set (bikini of badpak + cover-up) kiezen naar keuze. Lonneke zal iedereen voorzien van stylingadvies en ook is er een échte CYELL expert aanwezig om professionele pasadviezen te geven. Na dit heerlijke event loop je dus beeldig over het strand met een waanzinnige set!

Wil jij ook aanwezig zijn bij deze te gekke middag? Stylingadvies krijgen van Lonneke Nooteboom én naar huis gaan met een mooie CYELL set? Mail dan naar contact@stylemyday.nl wie jij graag zou willen meenemen en waarom. Dus leg jij je zus, je vriendin of je moeder graag in de watten? Dan is dit je kans en geniet van een heerlijke middag!

StyleMyDay banner 3

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments