Style My Day X Riviera Maison High Tea

Zoals jullie natuurlijk allemaal hebben kunnen zien hebben we genoten van dé Style My Day X Rivièra Maison high tea! Het was één groot succes en vandaag vertellen we jullie alles over deze heerlijke middag. Benieuwd hoe dat er aan toe ging? Scroll dan snel even verder.

Samen met de 10 winnaressen van de winactie op Style My Day verzamelden we rond twee uur bij het RM Café in Arnhem! Daar werd iedereen hartelijk ontvangen met een lekker drankje! Na gezellig bijgekletst te hebben was het tijd om te gaan genieten van de overheerlijke high tea aan een prachtig gedekte Rivièra Maison tafel. We werden onwijs verwend met de lekkerste hapjes en een soepje. Alles wat op tafel stond was home-made en geloof mij… dit proef je echt gelijk! De ingrediënten zijn heel puur en de smaken zijn waanzinnig. De tafel stond bomvol en er bleven iedere keer weer nieuwe, kleine gerechtjes bijkomen! Vooral de soepjes zijn ook écht een aanrader. Niet alleen aan het eten maar ook aan de tafel was enorm veel aandacht besteed. Zoals jullie wel weten is Rivièra Maison natuurlijk dé koningin van het tafeldekken en geloof mij… dit zag je er ook echt aan af. De tafel was waanzinnig mooi gedekt met de leukste accessoires die je vervolgens ook kon shoppen in de store.

Na de high tea was het tijd voor de dames om huiswaarts te keren met een goed gevulde goodiebag. Benieuwd naar de foto’s van deze middag? Scroll dan snel even verder.

Mocht jij nou ook zin hebben in een lekkere lunch met goede homemade gerechten; breng dan zéker eens een bezoekje aan het RM Café (zie onderstaand het adres).

 

RIVIERA MAISON ARNHEM

Koningstraat 27-31, 68111 DC Arnhem

IMG_9653 IMG_9657    IMG_9676 IMG_9687 IMG_9692 IMG_9696 IMG_9721 IMG_9725 IMG_9742 IMG_9745

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments