Style my Day goes Modefabriek

 

Zondag 20 en maandag 21 januari vond de 34e editie van De Modefabriek plaats en wij van Style My Day waren daar natuurlijk bij!  

De Modefabriek is DE Nederlandse modevakbeurs waar onderscheidende modemerken en labels hun nieuwste collecties tonen aan de retailsector, stylisten, de pers en andere mode-professionals.

Buiten sneeuwde het (waar we pas achter kwamen toen we ‘s-avonds huiswaarts keerden….ai, dat was iets minder!) maar binnen hing een heerlijke, opgewekte sfeer ! En weet je wat ik altijd zo leuk vind? Veel mensen kunnen dan momenteel enorm in mineur zijn over de sombere vooruitzichten…… daar was op De Modefabriek he-le-maal niets van te merken! Modemensen zijn positief, hun collectie verandert een aantal keer per jaar en daarom hebben ze er ook elke keer weer zin in! Mode inspireert, daagt uit, verandert en daarom zit fashion ook in MIJN bloed! (Gewoon een redelijk gezonde verslaving toch?!) En dat zie, voel en beleef je !!!  Heel veel vernieuwends zag ik niet echt, maar een aantal brands/merken zijn me echt opgevallen dus daarom hieronder MIJN beleving van deze editie van De Modefabriek !

Chantal Bles stond er met de geweldige broekenlijn van het Parijse merk 75FAUBOURG. Een “ready to wear collection for every different mood”. Mooie modellen, veel verschillende coatings en zoals Chantal me vertelde; “ze zitten als een tweede huid!” WEL zo fijn, toch?

 

 

 

De stand van Gypsetters was zoals altijd weer 1 kleurrijk feest! Helemaal weg was ik o.a. van de bonte bodywarmers afgezet met vintage stof en oude munten! Waaauw!

 

Moet je kijken hoe ze zijn afgewerkt!! 

 

De bekende Gypsetters clutches! ( ik heb er ook eentje!)

De stand van DL1961, Matina Jewels en IHeart waar ik werd uitgedaagd om een model te stylen met hun collecties. De styliste die de coolste outfit bij elkaar combineert, wint de items die ze heeft gebruikt om die outfit samen te stellen dus ……duimen maar!!!!!

Druk bezig….

Super mooie truien van IHeart ….

De prachtige jasjes, bodywarmers en leren & suède broeken van ENES uit Antwerpen..

Die blauwe …. hebben!!!!

 

 

En bij ENES moest ik natuurlijk even passen!!

Sneak pic van de nieuwe collectie van JesseV Beachwear! Leuk!!!

Even lunchen!!!

Al een tijdje ben ik helemaal weg van de collectie van Ottod ‘Ame! Ik heb er zelf al wat items van in mijn kast hangen, maar de nieuwe collectie was weer om te gillen, zo mooi!!!

Sprakeloos, haha!

DJ NIKKIE draaide top op de stand van NIKKIE ! De collectie van Nikkie Plessen wordt 5 februari gepresenteerd in de Harbour Club in A’dam en deze 2 dagen gaf ze een klein voorproefje van wat we dan allemaal te zien krijgen! Prachtige, levende paspoppen lieten meteen zien dat de collectie spectaculair wordt ! Ik vond het stijltje helemaal top, Hermes- inspired riemen, leren leggings, bontjasjes en bodywarmers, prachtige jurken en rokjes en waanzinnige tassen, clutches en high ( ja..echt high!) heels. Ik verwacht echt veel van de totale collectie!

 

Collectie bekijken onder het genot van een lekker glaasje….

 

Levende paspoppen..

Strike-a-pose met Nikkie ..

Glaasje bubbels bij NIKKIE…

Nieuwsgierig gemaakt naar de collectie van BYDANIE door de IT-girls-parade!

Sneak preview van de eerste collectie van Danie Bles. Ik heb de totale (getekende) collectie mogen bewonderen op haar iPad en deze collectie gaat heeeel mooi worden. Veel mix & match qua kleur en prints en gedurfd, zoals we dat van Danie gewend zijn. Over een aantal weken ga ik de echte BYDANIE collectie bewonderen maar ik weet zeker dat deze helemaal Danie zal zijn….stylish, chic, fashionable en met lef!

Snoep scheppen op de BYDANIE stand.. mmmmmmmm…….

De BYDANIE IT-girls-parade….

En nog even een kiekje met Danie …

Vanzelfsprekend mocht een bezoekje aan de stand van Juli Dans Jewels niet ontbreken! Ook de nieuwe collectie is weer helemaal mooi!

De meiden van Juli Dans Jewels…..

Leuk!!!

Hebben toch?

Ook nieuw zijn de haarbandjes! WOW!

Wat zit hier nu in????

En natuuuurlijk na afloop van de beurs naar The Borrel! Na afloop van de eerste dag komt heel modeminnend Nederland traditiegetrouw naar Strand Zuid. DJ’s, heel veel leuke en  fashionable mensen, wijn en bubbels … het was weer TE leuk dus ! XL

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments