Style My Day ♥ Never D Less

Sinds ik Hetty sprak op De Borrel van De Modefabriek afgelopen zomer, en ze vertelde over haar nieuwe merk shawls ben in compleet verkocht! Hetty woont in Italie en is sinds kort de trotse designer van deze grote prachtige afgewerkte shawls, die allemaal in Italie met de hand worden gemaakt.

Ze was zelf ook erg enthousiast en stuurde me 3 shawls toe met de vraag of ik ze wilde testen en kijken hoe de reactie’s in Nederland & Belgie waren. Nou, dat hebben we geweten…wat een reactie’s en mailtjes krijgen we  als ik op een look of the week of een look op ByDanie de shawls draag! Ook in mijn kennissen en vriendenkring is iedereen enthousiast ! Echt leuk!

Daarom ben ik ook blij en heel trots dat Style My day maar liefst 3 van deze beauty’s t.w.v. 149,95 euro p/st.  mag weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen is de foto op Style My Day  delen op jouw FBpagina en like Style My Day en Never D less. ( klik op de link) Succes !

Wil je meer info over de shawls of wil je er 1 bestellen? Mail Hetty via hetty.ribberink@gmail.com  !

XL

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments