My Week On Instagram

Er is weer een bijna week voorbij lieve volgers! Deze week neem ik jullie mee naar Amsterdam én mijn reisje naar Londen. Benieuwd? Scroll dan snel verder en tot volgende week. Geniet van jullie weekend! XL

Schermafbeelding 2018-01-26 om 10.32.19

Na een té gezellig feestje gisteren is het óók een feestje om hier wakker te worden hoor!

Schermafbeelding 2018-01-26 om 10.32.41

Let it snow in Londen!!

Schermafbeelding 2018-01-26 om 10.32.52

Vandaag zijn we in het meest schattige Engelse dorpje ever! Ik hang even voor de foto tegen de ingang van wéér zo’n lief winkeltje.. Zo cute!

Schermafbeelding 2018-01-26 om 10.33.05

Mijn leer-collectie ligt zoals jullie weten vanaf nu in de mooiste winkels in Nederland, België en Duitsland en daar ben ik super trots op! Ik ontwierp 3 leren jacks die wat langer zijn dan normaal zodat ze iets over de billen vallen en oa leuk te dragen zijn over een langere jurk of (plooi)rok maar ook op een wijdere broek of jeans. Daarnaast koos ik voor een 3/4 rok in zwart en off-White met steekzakken én riemlussen zodat hier een coole riem in te dragen is. Draag deze rok met oversized overhemd, grof-gebreide trui of sweater en laat je riem zien door alleen de voorkant in je rok te steken. Stijl af met gekleurde sneakers, korte laarsjes of overknee boots. Ook koos ik voor 2 leren broeken die ietsjes wijder uitlopen en boven de enkel vallen met contrasterende strepen ad zijkant! Voor prijzen en verkooppunten kun je me mailen! Sommige items zijn al bijna uitverkocht en dat maakt me trots en blij!

Schermafbeelding 2018-01-26 om 10.33.15

The bright side is the best side of life!

Bron: Instagram Lonneke

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments