My week on Instagram

De week zit er weer op dus tijd voor een update! Er kwam deze week een nieuwe look online. Hebben jullie hem al gezien? En.. Volgen jullie mij al op Instagram? Dan ben jij altijd de allereerste op de hoogte van wat ik allemaal doe in mijn week! Fijn weekend en tot volgende keer! XL

Schermafbeelding 2017-10-27 om 12.57.24

Monday-mood! Hoe was jouw weekend? Vertel! Mijne was heerlijk! Op naar een fijne week!

Schermafbeelding 2017-10-27 om 12.57.34

De basis voor deze outfit is mijn vintage jasje van Chanel. Ik ben een ontzettende vintage-lover omdat een vintage stuk al een geschiedenis heeft waar ik alleen maar naar kan gissen. Dat vind ik zo spannend en leuk! Ik hoop dat dit jasje járen gedragen is door een oud dametje uit Parijs wat elke middag paradeerde over de L”avenue Montaigne op weg naar een glaasje bubbels met haar beste vriendin. Zoiets! 🙂 Klik hier voor de look!

Schermafbeelding 2017-10-27 om 12.57.45

Wat vinden jullie van deze look?

Schermafbeelding 2017-10-27 om 12.57.57

De perfecte herfstlook!

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments