My Week On Instagram

Jaaaa lieve Style My Day volgers, aller eerst wil ik jullie een HAPPY NEW YEAR wensen! Ik wil jullie bedanken voor al jullie enthousiasme en vertrouwen in Style My Day! De laatste week van het jaar was super bijzonder! Zo ging ik samen met Mari weer aan de slag bij RTL Koffietijd en vierde ik uiteraard uitgebreid Oud & Nieuw. Benieuwd hoe dat er aan toe ging? Scroll dan snel even verder.

img_2586WIJ zijn helemaal klaar voor de Mega Meta Marathon! Kijken hoor! zo meteen om 10:00 uur bij @rtlkoffietijd! # Koffietijd! # Op mijn wishlist voor 2017 staan weer een aantal bestemmingen waar ik graag naar toe zou vliegen! Heb jij al reiswensen voor het nieuwe jaar? # Er staat weer een nieuwe outfitpost online!

img_2587

Check Instagram for details! # Nieuwe outfitpost online! Vandaag laat ik zien dat je het jasje wat ik gisteren heel feestelijk droeg, ook juist heel sportief kunt dragen! # Liefste Style My Day volgers.. ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor jullie enthousiasme, lieve berichtjes en vertrouwen in mij en mijn team het afgelopen jaar! Ik hoop dan ook dat we er samen in 2017 weer een stijlvol en vooral liefdevol jaar van maken! Geniet en vier feest vanavond! Heel veel liefs van mij # Bubbels, samen koken, een prachtig versierde tafel vol heerlijke buffet-gerechtjes van @plussupermarkt, mijn beste vriendinnen, vuurwerk en dansen op tafel… alle ingrediënten voor een meer dan geslaagd NewYear’s Eve dinner! Nu staat het hele verslag online. #

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments