My favorite holiday beauty picks

Advertisement
Collaboration: KPN vakantie voorpret 

Jaaaa.. mijn vakantie komt er weer aan en dat betekent voorbereiden, vakantie-inkopen doen, plannen en natuurlijk pakken!

Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik altijd blij ben als alles is gepakt, ik overal aan heb gedacht en mijn beroemde checklist he-le-maal heb afgestreept! De komende weken ga ik je meenemen op mijn vakantiereis! En niet alleen neem ik je mee OP vakantie maar laat je ook zien wat de voorbereidingen van een vakantie inhouden als je styliste, blogger maar ook vrouw van EN mama van 3 grote zonen bent! Dus dat is natuurlijk NIET gewoon lekker mijn koffer volgooien en WE-ZIEN-WEL…. nee, dat is plannen en voorbereiden.

Een van de allerbelangrijkste dingen die ik ALTIJD vooraf check, is of ik op de plaats van bestemming wel internet heb! Wat moet ik als social-media-addict nou zonder internet! Serieus, ik ga dan wel op vakantie maar moet toch echt elke ochtend, middag en avond even alle social-media-kanalen checken want….stel….dat ik iets mis, haha! Dat kan dus niet! Dus ik heb me even verdiept in de KPN Internet bundels voor het buitenland en ik weet niet of jij er al helemaal van op de hoogte bent maar ik dus nu wel! Weet jij dat je heel voordelig je KPN Internet bundels voor in het buitenland  kunt aanzetten? En weet je hoe dit werkt? 

Ga je maar een paar dagen naar het buitenland? Dan kun je heel makkelijk kiezen voor InternetDagbundels. Blijf je langer weg, dan zijn de InternetMaandbundels het meest geschikt. (voor mij wordt het dus de maandbundel, gelukkig!!) Je kunt deze internetbundels aan- en uitzetten via sms, MijnKPN of via de klantenservice op het nummer 1200 (of 1330 vanuit het buitenland).

Je bundel wordt pas actief zodra je internet verbruikt in het buitenland! Als je geen internet gebruikt, dan betaal je hier dus ook niet voor! Fijn om te weten toch? Ik wist dat nooit! En weet je wat ook fijn is? Wanneer je data gebruikt uit je internet-bundel en je nadert de grens van je bundel, dan krijg je een soort waarschuwings-sms! Kun je dus ook niet over die grens heen zonder dat je het weet, iets waar ik altijd bang voor ben als ik van Nederland terug naar België rijd! Fijn om te weten toch? Kijk, nu kan ik straks voorbereid op reis! (En heb jou ook geïnformeerd!) Meer info vind je HIER!

Zo, en nu kan ik beginnen met het inpakken van mijn favoriete vakantie-beauty -producten! Ik krijg vaak de vraag welke beauty-producten ik het liefste gebruik en nu heb ik speciaal voor jou mijn producten geselecteerd die allemaal mee op vakantie gaan! Kijk je mee?

P1015071

Ik ben echt weg van de zonneproducten van Dermalogica! Ze beschermen goed, blijven lang zitten ( ook fijn voor kids die continue in het water liggen) en ruiken ook erg lekker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voordat ik op vakantie ga vind ik mezelf altijd een witte melkfles! Op de zonnebank wil ik niet want dat is niet goed voor mijn huid. Ik heb lang gezocht maar dit is de PERFECTE natural taning-spray van Marc Inbane die je ook heel makkelijk kunt aanbrengen met deze speciale handschoen! Vooral voor mijn benen vind ik dit ideaal!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb een half jaar geleden mogen kennismaken met de 100% natuurlijke zeep van Gamila Secret en meteen was ik volledig om. Het voelt puur natuur, je huid wordt er super zacht en shinny van en er zijn verschillende soap-bars van! Ik was er elke morgen en elke avond mijn gezicht mee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Absoluut mijn favoriet op dit moment zijn alle maskers van GlamGlow maar deze Thirstymud is geweldig voor in het vliegtuig of na een dagje op het strand! Verslavend gewoon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elke avond voordat ik ga slapen smeer ik een dikke laag Forever Flawless Diamond Infused Eye Serum onder mijn ogen en de volgende morgen zie ik er echt uitgerust en strakker uit (vind ik zelf). Dus deze mooie fles gaat zeker ook mee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al jaren gebruik ik graag de dagverzorging van Embryolisse en in het bijzonder deze matterende dagcreme. Na een dagje zon glimt mijn huid altijd en omdat ik geen poeder wil gebruiken tijdens mijn vakantie, zorgt deze heerlijke crème ervoor dat mijn gezicht mat blijf! Een toppertje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een helemaal nieuwe maar handige uitvinding is Color WOW Root Cover Up, verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Dit is een soort make-up tegen uitgroei en werkt top!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook dit is een toppertje wat ik bij me mee draag in mijn tas! Elk moment van de dag kun je met deze flacon Beau de L’Or Divine Sensation sprayen over je gezicht en het verfrist, verzacht je huid en fixeert evt je make-up! Heerlijk voor in het vliegtuig of op vakantie als je gezicht een opkikker kan gebruiken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is ook echt een blijvertje geworden! Naar mijn mening momenteel het beste haarmasker wat er is! Weet je wat ik vaak doe? Als mijn haar heel droog is, dan doe ik dit masker van Balmain Hair voordat ik ga slapen in mijn haar, kam het door, maak een knot en spoel het de volgende dag uit! Mijn haar krijgt een super boost dus ideaal voor op vakantie na een dag zon, zee en strand!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn huid scrub ik altijd voor mijn vakantie, maar ook tijdens mijn vakantie doe ik dat om de 2 dagen om mijn huid zacht te houden en egaal te laten bruinen! Deze body scrub van Skin Regimen is zo fijn en ruikt zo lekker dat ik nu ook verslaafd ben aan de body cream! Ook deze neem ik dus mee in mijn koffer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als je goed bent voor je huid, moet je ook goed zijn voor je haar vind ik! Mijn blonde haar heeft het ook altijd best te verduren tijdens een vakantie en ik verzorg het dan ook super graag met deze heerlijk ruikende Orofluido spray. Ik gebruik hem in mijn natte haar voor het föhnen maar ook in mijn gedroogde haar voor een super lekkere glans! Echt heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tja… je hebt het al gelezen maar dit is mijn nieuwste make-up musthave! Deze Laura Mercier shimmer Bloc Peach Mosaic geeft een prachtige glans aan de jukbeenderen en geeft je een jonge frisse uitstraling! Ik kan niet meer zonder! Ik gebruik tijdens mijn vakantie geen foundation maar een glansje op mijn jukbeenderen als we ’s avonds gaan eten! Dat vind ik echt heel mooi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze 12+Benefits Spray zit altijd in mijn strandtas en ik gebruik deze overdag over mijn haar! Deze beschermd tegen UV-stralen, wind & zon en doet nog veeeel meer! Heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze Mist Spray van Sisley gebruik ik echt al jaren op het strand! Als ik het warm heb is dit de ideale afkoeling die ook nog eens heerlijk zacht is voor mijn huid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze Maria Galland Poudre Brillante Soleil met beschermingsfactor 12 kreeg ik met moederdag van mijn oudste zoon! Hij was alleen naar de winkel gefietst om dit voor me uit te kiezen. Voor mij dus heel speciaal maar ook echt ideaal, want zit je op een terrasje en wil je geen make-up op maar wel wat kleur? Dan is dit super want je bruint, maar je gezicht is ook echt beschermd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze ampullen gebruik ik ook al jaaaaren! Coup D’Eclat ampullen zijn ge-wel-dig! Ik gebruik het als ik er een avond helemaal stralend en strak uit wil zien! Je breekt het kopje van de ampul en verdeelt de inhoud over je gezicht en hals… laten opdrogen en je gezicht trekt helemaal glad! Daarna kun je je opmaken en ik verzeker je… je make-up blijft zitten en je ziet er echt de hele avond stralend uit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze Vichy Purete Thermale lotion gebruik ik al jaren elke ochtend en avond om mijn gezicht te reinigen! Op een watje opbrengen en het haalt alle onzuiverheden weg! Heerlijk spul!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goed hoeft echt niet duur te zijn! Ik gebruik het allerliefste de reinigingsdoekjes van de HEMA! Ze zijn echt super fijn in gebruik!

 

Kijk, nu zijn jullie op de hoogte van de producten die zeker meegaan in mijn koffer!  Later een post over mijn favoriete kledingstukken die ik ZEKER mee neem!

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments