HOTSPOTS top 5 Maasmechelen Village

Hallo allemaal,

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, was ik een tijdje geleden 2 dagen in  Shopping Outlet Maasmechelen Village voor een heerlijk me-time-shopping moment. DEEL 1 & DEEL 2 van deze fijne 2 dagen shoppen staat al online. (lees terug via de linkjes)

Ik heb die dagen ontzettend genoten van de vele luxe boetieks waar ik tegen zéér betaalbare prijzen voor mijn hele gezin heerlijk heb geshopt. Er waren een aantal boetieks bij, waar ik normaal  regelmatig voor mezelf, mijn gezin of voor mijn klanten shop dus HOE fijn was het dat ik daar nu met deze kortingen kon shoppen.

Bij de meeste winkels hangen collecties die een seizoen oud zijn, maar ik adviseer iedereen altijd om te investeren in prachtige mooie draagbare basics die seizoenen lang meegaan en dat heb ik dus voor mezelf ook gedaan. Maasmechelen Village is daar DE ideale plek voor.

Verder parker je (gratis) voor de deur, is alles super-schoon en voelt het enorm veilig, heb je het idee of je in een gezellige winkelstraat loopt en zijn er genoeg restaurantjes en barretjes voor een break tijdens het shoppen! MMV ligt op 19 km van Maastricht en is via alle snelwegen in Nederland en België perfect bereikbaar.

Ook is het naastgelegen Terhills Hotel ideaal als je na 1 dag shoppen nog niet genoeg hebt van Maasmechelen Village. (zoals ik,haha)

Nu leek het me ontzettend leuk om mijn MUST DO top 5  van Maasmechelen Village hieronder uiteen te zetten. Zo wil ik jou inspireren om zéker eens een bezoek te brengen aan deze prachtige Outlet Village in Maasmechelen.

 

1. Sandro Paris

Sandro Paris is 1 van mijn favoriete merken en ik shop hier voor mezelf en mijn klanten zeer regelmatig. Ik ben helemaal van het Franse stijltje en Sandro Paris is een koning in mooie basics die jaren meegaan en prachtige keypieces die daar bij passen. Wat een feestje dat Sandro Paris nu ook in Maasmechelen Village te vinden is.

 

2017-02-26 01.35.27

2017-02-26 01.36.43

 

2. Essentiel Antwerp

Wat heerlijk dat er in Maasmechelen Village ook een boetiek van Essentiel Antwerp zit! Ik shop regelmatig online bij Essentiel en loop altijd in Antwerpen ook binnen bij de prachtige concept-store dus ik hoefde geen moment te aarzelen toen ik las dat dit fijne Belgische merk ook een boetiek in Maasmechelen Village heeft. Ik scoorde er o.a. het meest waanzinnige jasje EVER en dat maakt mij natuurlijk blij!

 

2017-02-26 00.43.19

2017-02-26 00.45.53

 

3. Vilebrequin

Ook Vilebrequin is een winkel waar ik echt al jaren, elk seizoen kom, om voor mijn mannen de meest mooie zwembroeken te kopen. Vroeger toen de jongens klein waren, kocht ik voor Luc en de 3 boys allemaal dezelfde zwembroek bij Vilebrequin (hoe leuk) en daar staat Vilebrequin ook echt bekend om. Je kunt daar voor papa en zoon (of zonen) dezelfde zwembroek scoren, zodat ze samen te cute en fashionable over het strand kunnen lopen. Vilebrequin is wel een zeer exclusief beachwear-merk dus ik was blij verrast toen ik zag dat Vilebrequin ook in MMV zit. En… ik ben mega goed geslaagd voor alle 4, niet meer dezelfde zwembroeken natuurlijk maar wel met vette discount!

 

2017-02-26 00.33.51

2016-08-27 13.32.23

 

4. 7 For All Mankind

Een goede jeans, daar is iedereen toch altijd naar op zoek? Ik draag al jaren de broeken van For All Mankind omdat ik de kwaliteit super vind, de modellen altijd up-to-date zijn en (heel belangrijk) de pasvorm altijd klopt. Bij alle modellen heb ik dezelfde maat, ik hoef eigenlijk niet eens meer te passen. Ik vind dat geweldig! Bij de boetiek van 7 For All mankind in Maasmechelen Village koop je deze kostbare broeken met hoge kortingen en dat is fantastisch nieuws want een spijkerbroek is een mooi basis-item waar iedereen er wel een aantal van in zijn kast zou moeten hebben. Ik wel in ieder geval!!

 

2017-02-26 00.09.46

 

5. Ellis Gourmet Burger

Ga zéker een Italian Fashion Burger ( jaja, in stijl) eten bij Ellis Gourmet Burger want daar eet je “the best burger in Town!” Geniet van de zon en shoppende mensen op het terras (zoals ik) maar als het weer dit niet toelaat is het interieur ook mega gezellig en hip. Naast deze fashion burger zijn er natuurlijk nog veel meer heerlijke burgers, salades en andere gerechten te krijgen. ÉÉN ding hebben ze gemeen… alles is TO-DIE FOR!

 

2016-08-27 15.02.11 2016-08-27 15.03.53

 

Wil je meer info over Outlet Maasmechelen Village? klik op de link!

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments