Look Of The Week

Hi lieve allemaal,

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, en die gaan we knallend inluiden vanavond! Op de laatste dag van 2017 draag ik een chique en toch comfortabele outfit! Ik koos voor één mijn favoriete combinaties, een oversized trui met een rok en hoge laarzen. De sweaster-trui met pofmouwen is afkomstig van H&M en de panter rok is van Co’Couture via Van den Assem. Een van de mooiste basics die iedereen in zijn kast moet hebben hangen is een lange zwarte jas, en deze is uit de collectie van DNA Amsterdam.

Ik ben ook helemaal fan van deze hoge suède laarzen van JW Anderson (of hier), en ze zijn niet alleen heel mooi maar kunnen ook werkelijk overal bij worden gecombineerd!! Mijn nieuwe cognac kleurige tas is van Chanel en de zonnebril van Gucci. Om de look compleet te maken draag ik natuurlijk mijn Love Bracelet van Cartier en mijn Rolex horloge.

Happy new year sweet followers! XL

Fotografie: Alexia vd Meijden

QX0A1678 QX0A1700 QX0A1713 QX0A1728 QX0A1733 QX0A1738 QX0A1746 QX0A1747 QX0A1756 QX0A1762 QX0A1776

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments