Look Of The Week

Hoi hoi,

Tijd voor een comfy maar toch stoere look! Ik draag een heerlijke basic oversized trui van &OtherStories met daaronder een witte blouse van Equipment, met een té leuk detail op de kraag! De leren rok is uit mijn eigen collectie van DNA Amsterdam en de sneakers met luipaard print (die onwijs lekker lopen!) zijn afkomstig van Woden via van den Assem.

Mijn tasje is van Chloé via DesignerWishBags (ik ben helemaal fan van de mooie blauwe kleur) en ook mijn zonnebril is van dit merk. De ring om mijn rechterhand komt uit de nieuwe collectie van Lott Gioielli en de ring om mijn linkerhand heb ik weer zelf mogen samenstellen bij Choices By DL.

Fijne dag! XL

Fotografie: Alexia vd Meijden

QX0A2250-2 QX0A2270-2 QX0A2299-2 QX0A2307-2 QX0A2310-2 QX0A2370-2 QX0A2373-2

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments