Look Of The Week

Hi lieve volgers,

Ik ben verliefd op deze heerlijk warme en kleurrijke look! De oversized trui die ik draag is van Topshop en heeft wijd uitlopende mouwen en een warme col. Daaronder combineer ik een blouse met strik in de nek van Mango  en een leren broek van Hironae via Damoy.

Mijn stoere hakken zijn uit de nieuwe collectie van Toral Shoes en zijn bewerkt met gouden studs. Mijn zonnebril met gekleurde glazen is van Ray-Ban en mijn tasje van Chanel. Last but not least mijn prachtige ring van Choices By DL die ik zelf heb samengesteld.

Geniet van je dag! XL

Fotografie: Evianne Wiegers voor Alexia vd Meijden

IMG_8751 IMG_8763 IMG_8780 IMG_8785 IMG_8796 IMG_8813 IMG_8816 IMG_8835 IMG_8838 IMG_8850

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments