Look By Roos

Goede morgen allemaal,

Het is vrijdag dus weer tijd voor een nieuwe Look By Roos. Vandaag draag ik een outfit die perfect is voor deze tijd van het jaar! Het jasje dat ik draag is van Bershka (soon online) en is bewerkt met hele kleine spiegeltjes. Dit jasje is wit en dus heel makkelijk te combineren, een TOPPER voor in de zomer dus! Onder het jasje draag ik een basic grijs t-shirt van Isabel Marant en de broek die ik aan heb is van Pepe Jeans. De killer heels zijn van Zara (Deze zijn helaas uit de collectie maar hierbij mooie vervangers :)) en mijn tas is van Vlieger & van Dam. Ik maak mijn look af met een dosis armcandy. De armbandjes die ik draag zijn van Lobi Beads. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan snel even verder.

Fijn weekend alvast en tot volgende week!

Liefs, Roos.

Fotografie: Hylke Greidanus Photography

 

IMG_1983-8_Bewerkt

 

IMG_2098-4_bewerkt

IMG_2011-6_bewerkt

IMG_2128-2_Bewerkt

IMG_2010-7_Bwerkt

IMG_2118-3_Bewerkt

IMG_2033-5_Bewerkt

IMG_2133-1_Bewerkt

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments