Lonneke’s photo-diary …

Ik heb een photo-diary gemaakt van afgelopen week! Zo vertel ik jullie dus aan de hand van foto’s wat ik allemaal heb meegemaakt!

Druk geweest met verkoop en het versturen van de Style My Day armbandjes * Yeahhh…mijn nieuwe Isabel Marant MOMO jacket is binnen!!! Overal uitverkocht maar ik heb mmm!!!!! * Oeff…enne daar passen deze IM boots toch ook echt wel bij he? Zo happy!

 

Grijze suede bikerboots van Jimmy Choo ( stonden al heel lang op mijn lijstje ) * Grappig in Knokke : een schoenenwinkeltje op wielen  * Mijn kleine man heeft met gummi bears mijn naam geschreven, cute! * Ik kreeg van het nieuwe Belgische merk ADDMYBERRY dit coole shirt! * Op weg naar  een personal-shop-opdracht, wat een sh*t weer zeg!

 

Trots op mijn vier mannen ! * Borrelen met een vriendin ; Witte Moet ( helaas zonder munt geserveerd want dan istie nog lekkerder) *Leuke armbandjes van Barong Barong en van Scout & Jem: dank Michelle en Jade * Cheers !

Gisteren kreeg ik deze glitter gympies van Bloved binnen! Leuk he? * Ook in Knokke : bij de nieuwe uberhippe winkel Musthaves deze kleurrijke fietsen #leuk plaatje#

Leopard loafers by Mayke schoenen * Deze super gave clutch ontving ik van GYPSETTERS! HOE leuk is die? Heel leuk! * label van het nieuwe merk in shawls Never D Less… Je hebt het misschien al gelezen, maar ik draag ze bijna elke dag, zo mooi !!!  * Tja…en dan nog maar een keer proost! Op 1 been kun je niet staat toch ?

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments