Ken jij het bijzondere SAHO verzorgings-ritueel van SENSAI al?

Ken jij het bijzondere SAHO verzorgings-ritueel van SENSAI al? Niet? Nou, dan ga ik jou hier nu alles over vertellen want ik gebruik het al bijna een jaar élke dag en I LOVE IT! 

Omdat ik heel vaak vragen krijg over welke producten ik gebruik en HOE ik ze gebruik, deel ik vandaag met jullie mijn dagelijkse verzorgingsritueel. 

Elke ochtend en elke avond besteed ik ontzettend veel aandacht aan het goed schoonmaken van mijn huid! Mijn moeder is altijd schoonheidsspecialiste geweest, dus het is mij met de paplepel ingegoten hoe belangrijk het is om mijn gezicht áltijd goed en aandachtig schoon te maken en te verzorgen. 

En áltijd, daar bedoel ik mee, áltijd. Dus ook na een avondje stappen of als ik heeeeeel moe bent! Het is gewoon heel belangrijk dat je altijd met een heel erg schoon en goed verzorgd gezicht in bed kruipt! 

Ik gebruik nu dus bijna een jaar de producten van SENSAI en omdat dit mooie verzorgingsritueel heel bijzonder én anders is, leg ik dit graag aan jullie uit! Na bijna een jaar kan ik je ook met veel enthousiasme zeggen dat ik echt zó blij word van de SENSAI producten en dat ik er echt aan verslaafd ben geraakt. Mijn huid is zo happy! 

Als eerste vertel ik jullie over het dubbele reiniging-ritueel van SENSAI. Dubbele? Ja, sinds ik dit bijzondere SAHO ritueel dagelijks doe, is mijn huid zó veel stralender en gelukkiger. Daarom wil ik het jullie nu ook vertellen!

Wat is SAHO? 

Het Saho-ritueel is geïnspireerd door de traditionele  Japanse thee – ceremonies en hierdoor krijg je dus een zichtbaar mooi en zijdezacht gezicht. Zoals je weet voelt zijde ook super zacht aan en omdat er exclusieve Koishimaru zijde-extracten in alle SENSAI producten zitten, hoef ik jou niet te vertellen wat dát dus met je gezicht doet!

Daar gaan we! 

Ik doe dit dus elke avond: 

Dubbele reiniging:

Het schoonmaken gebeurd dus in 2 stappen:

stap 1: 

Dit is de eerste stap in het voor-reinigen van mijn gezicht en verwijderd alle talg, make-up en omgevingsvuil.

LF0A9932

LF0A9951

Deze stap 1 doe ik altijd s’avonds en hoewel er meerdere STEP 1 SENSAI producten zijn, gaat mijn voorkeur uit naar de CLEANSING OIL. ( zoo fijn!!) 

Verder gebruik ik voor het reinigen altijd de SENSAI SPONGE CHIEF. 

Dit zachte sponsdoekje met micro-poriën verwijderd geweldig makkelijk alle reinigingsproducten zoals de CLEARING OIL. Dit doekje was je makkelijk in de wasmachine en laat je telkens aan de lucht drogen! Easy toch?

LF0A9972

Gebruik:

’s Avonds:

In droge handen verdelen en op de droge gezichtshuid inmasseren:

LF0A0296

LF0A0303

LF0A0316

SPONGE CHIEF in water dompelen, uitknijpen, om de hand wikkelen, straktrekken en met veel water de olie en vervuilingen verwijderen.

LF0A0372

LF0A0388

LF0A0392

LF0A0433

LF0A0443

STAP 2  ( dieptereiniging)

Na stap 1 ga ik nóg dieper reinigen om bacteriën, transpiratie en huidschilfers te verwijderen. 

Mijn favoriete STAP 2 product  (er zijn ook meerdere STAP 2 varianten) is de CREAMY SOAP. Deze is zo romig en schuimt zo lekker dat het bijna verslavend is! 

LF0A9980

’s Avonds gebruik je deze dus na STAP 1 en ’s ochtends alleen STAP 2

Je schuimt de crème in vochtige handen op en brengt het schuim op een vochtig gezicht op. Lekker inmasseren en vervolgens met de SPONGE CHIEF verwijderen! 

LF0A0460

LF0A0473

LF0A0524

LF0A0514

Ik vind zelf dat na stap 2 mijn huid zoveel frisser en helderder is en méga schoon aanvoelt.

Doordat STAP 2 ook een beetje exfolieert (scrubt) verfijnt mijn huidstructuur en ik vind dat dat ook een mooi en glad effect geeft. Ook werkt Stap 2 kalmerend, ontstekingremmend en beschermt tegen huidirritatie.  

Nu Is mijn huid klaar voor het SAHO dubbele hydratatie ritueel wat ik volgende keer ga uitleggen! To be continued dus!

Alle producten en alle info zijn HIER te bekijken en te bestellen.

Ik heb trouwens ook nog iets heel leuks voor jullie:

Op dit moment ligt er een speciale probeer/travel set in de winkels ( Limited dus wees er snel bij) van dit stappenplan met de STAP 1 SENSAI CLEANSING OIL + STAP 2 CREAMY SOAP en de LOTION lI en EMULSION II erin. Deze laatste 2 gebruik ik ook en leg ik jullie dus later uit, maar dan heb je de gehele probeer-set al!
IMG_4092
Doen hoor! Je huid zal heel blij worden, ik beloof het je!
1-3 keer per week gebruik ik de SILK PEELING POWDER als vervanging van STEP 2. DIT IS VERSLAVEND!
Het is een poedertje dat nadat het in contact is gekomen met water, in een fijne schuim veranderd!
Eigenlijk zijn het 3 producten ineen: peeling, reinigingsmasker en dieptereiniging en lost in 1 minuut alle huidschilfers en  onzuiverheden op.
LF0A0565
Gebruik: beetje poeder op je hand schudden en opschuiven met wat water.
LF0A0583
LF0A0617
Over het gezicht verdelen,  1 minuut laten inwerken en met de natte SPONGE CHIEF verwijderen.
LF0A0634
Echt heerlijk!! ( en verslavend)
xLonneke
DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments