Je kunt nu een vriendje huren voor Valentijnsdag!

Woehoe!! Wij hebben héél erg goed nieuws want single vrouwen hoeven dit jaar Valentijnsdag niet alleen door te brengen. Deze Valentijn kun je namelijk gratis een vriendje huren. Je kan kiezen uit acht verschillende mannen waaronder een Bekende Nederlander en dé Bekende Barman uit First Dates, hoe leuk?! De gekozen man zal jou op 14 februari helemaal in de watten leggen!!

De gekozen droomman verschijnt op de dag zelf niet aan de deur, maar zorgt wel voor een aantal verrassingen. De exacte invulling blijft nog geheim. De single vrouw kan in ieder geval een videoboodschap en verschillende andere berichten verwachten. De eerste duizend aanmeldingen ontvangen zelfs een kado.

Wil jij ook mee doen óf je vriendin opgeven?! Dat kan via Beautify.nl/valentijn. Meedoen is geheel gratis. Opgeven kan t/m 12 februari.

Schermafbeelding 2018-02-12 om 13.47.32

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments