Hotspot: Rivièra Maison Christmas store

Vind jij kerstmis ook helemaal geweldig? Dan moet je écht even langs bij de flagship store van Rivièra Maison op de Van Baerlestraat in Amsterdam! Deze winkel is omgetoverd tot een magische Christmas store! Vorige week was de opening met allemaal leuke, feestelijke activiteiten. Zo was er live muziek, waren er workshops kerstkransen maken, werd er feestelijk haar & make-up advies, kon je genieten van bubbels & bites én kon je meedoen aan ontzettend leuke give-aways!

Ga jij deze kerst voor een stoere, een romantische of juist een traditionele sfeer? Bij Riviera Maison vind je werkelijk alles. Van stijlvol goud tot girly roze tot aan traditioneel rood. Ook zilver en een héle hoop andere kleurtjes mogen niet ontbreken. Niet alleen kan je eindeloos veel ballen shoppen, ook servetjes, decoratie voor op tafel, servies en andere items zijn er in overvloed.

Wij kunnen niet wachten om ons hele huis kerst-klaar te maken en zagen alle genoeg waanzinnige items om ons hele huis mee te vullen! Alle items zijn ook online te koop!  klik HIER om rechtstreeks naar de collectie te gaan. Maar de échte kerstsfeer proef je toch het beste bij Riviera Maison op de Van Baerlestraat! Woon jij nou niet in de buurt van Amsterdam? Breng dan een bezoekje aan één van de andere stores, ook daar zullen de winkels kerst proof zijn. Hierbij een kleine sfeerimpressie van zo’n héérlijke shop.

IMG_7969

IMG_7896 IMG_7900

IMG_8034 IMG_7914 IMG_7924 IMG_7934

IMG_7981 IMG_7936 IMG_7941 IMG_7956  IMG_7975  IMG_8014  IMG_8039 IMG_8085 IMG_8094  IMG_8116 IMG_8130

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments