Het verantwoorde & lekkerste drankje voor de zomer!

Het lekkere weer blijft maar aanhouden en daar zijn wij maar al te blij mee! We kunnen in Nederland volop genieten van de zon, de zee en het strand en dat doen we dan ook massaal. Gezellig met familie en vriendin borrelen, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Je zit lekker te borrelen, schenkt glas steeds opnieuw in maar je hebt geen zin om te veel te drinken. Iedereen weet dat als de zon schijnt, het hard kan gaan met alcohol! Gelukkig heb ik een oplossing gevonden voor dit probleem! Liefmans is niet alleen mijn favo drankje omdat het gewoon té lekker is… ook bevat het maar 3.8% alcohol. Perfect want zo kan je dus óók in de zon genieten van een lekker glaasje Liefmans.

Afgelopen week was ik in Knokke en genoot ik dan ook van deze zonnige dagen onder het genot van lekkere hapjes en mijn favoriete drankje! Benieuwd hoe dat er uit zag? Scroll dan even verder!

65604012

IMG_3831

65604013

IMG_3840

IMG_3910

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments