Foodies In Heels

GUEST-EDITOR-maud

Wie van jullie de Foodies in Shape actie heeft gevolgd weet dat ik zweer bij het regelmatig eten van healthy snacks.

Om op gewicht te komen en te blijven eet ik drie tussendoortjes per dag. Klinkt veel maar dat valt wel mee hoor, ik hoor van heel veel mensen dat ze er wel even aan moeten wennen om zo vaak te eten. Vaak ga ik de mist in als ik onderweg ben want: snack vergeten, alleen maar heuuule slechte snacks voorhanden in het benzinestation of ik vergeet het gewoon omdat ik druk ben met andere dingen. Ik ben dus op zoek gegaan naar een leuke en makkelijke lunchbox waarin ik mijn lunch en/of tussendoortjes kan bewaren. De lunchbox die ik heb gevonden is ten eerste, TE leuk! Daarnaast, super makkelijk en multifunctioneel. Je kunt namelijk een hele dagvoorraad aan snacks en je lunch mee sjouwen. Ze zijn van Boho-Tiffin, er zijn 5 verschillende looks en je krijgt er een hippe hanger en super makkelijk en leuk draagtasje bij. Fijn voor op het strand bijvoorbeeld. Wil jij weten wat ik er nou in zou kunnen stoppen, check hier dan het recept voor de heerlijke gevulde boekweitpannekoekjes.

boho tiffin

boho tiffin

boho tiffin

Daarnaast staat er hier op de foto nog een favoriet zomer-snackje van me: kokos, granaatappel en bosbessen. Je kunt al deze ingredienten los kopen bij de AH en heerlijk bij elkaar opeten. Het is mega gezond snackje met deze drie vitamine bommetjes en ik vind het ook lekker zomers..

boho tiffinboho tiffin

In het derde bakje zit een halve avocado met wat tomaatjes. Giet over de avocado wel wat citroensap, behalve dat het lekker is, zorgt dat ervoor dat het niet verkleurt en ik doe over de tomaatjes wat druppels olijfolie en peper en zout. Je zou er natuurlijk ook nog wat verse basilicum of munt over heen kunnen strooien.

boho tiffinboho tiffin

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments