Eindeloos veel shoppen, zonder schuldgevoel!

Iedereen kent het wel, de beelden uit Amerika waarin je hysterische mensen in een winkel naar bepaalde producten ziet rennen omdat ze zó goedkoop zijn dat íedereen ze wil hebben… dat gaan wij in Nederland nu ook meemaken maar dán online. Droom jij dus al een tijdje van een mooie nieuwe tas, een zomers jurkje, een grotere tv of een gloednieuwe stofzuiger? Het kan nu werkelijkheid worden. Amazon Prime Day komt er namelijk aan en geloof mij… dit wil je écht niet missen!!

Amazon Prime Day is dé dag voor de leukste en beste deals van het jaar! Amazon prime-leden hebben anderhalve dag, van 12u op 16 juli tot 24.00 uur op 17 juli, exclusieve toegang tot duizenden, mega aantrekkelijke aanbiedingen. Je kan shoppen in allerlei verschillende productcategorien. Zo kan je een hele nieuwe garderobe inslaan, de nieuwste tech producten shoppen, coole sportitems inkopen en nog veel en veel meer! Er is voor ieder wat wils en om het uur komen er weer nieuwe aanbiedingen bij waardoor je steeds verrast wordt met de leukste deals.

Wij kunnen niet wachten tot we kunnen shoppen met hoge kortingen! Het enige wat je moet doen om óók mee te kunnen doen aan Amazon Prime Day is lid worden. Meld je HIER aan of KLIK HIER voor een gratis 30-dagen proefabonnement en profiteer direct van Prime Day.

Amazon Prime geeft je naast natuurlijk Prime Day ook nog een hele hoop andere voordelen. Zo krijg je op ongeveer een miljoen producten gratis verzending binnen één dag en op een miljoen andere producten bezorging binnen twee dagen. Daarnaast kun je series en films kijken via Amazon Prime Video… zeg maar hallo tegen die romantische date-nights met je lover! Én je krijgt ook nog eens gratis 5GB aan cloud-opslag bij Amazon. Een prime abonnement is de eerste maand gratis en kost daarna zo’n €4 per maand voor de eerste paar maanden. Daar doen we het voor toch?!

Wij wachten in spanning af en kunnen niet wachten tot we ein-de-lijk lekker kunnen shoppen zonder schuldgevoel ;). Geloof ons… dit feestje wil je niet missen!!

Facetune_09-07-2018-14-16-45

Bron: Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments