Editor’s report: mijn date met modeontwerper Janice

Of ik zin had om op bezoek te komen bij modeontwerper Janice?

Tuuuurlijk!! Wie wil de gezellige en enthousiaste designer en lifestyle deskundige van SBS Shownieuws nou niet ontmoeten! We hadden al vaak contact gehad de afgelopen tijd maar in levende lijve hadden we elkaar nog niet ontmoet! En daar moest volgens Janice nu eindelijk een eind aan komen! Lees hieronder mijn verslag over ons – supergezellig – gesprek.

Vandaag ging ik dus de baan op, dit keer richting Cromvoirt om de showroom van modeontwerper Janice te bezoeken. Bij aankomst was ik al helemaal onder de indruk van het prachtig pand, namelijk het oud gemeentehuis van Cromvoirt! Hoe leuk is het om in zo’n mooi pand je showroom te hebben? En binnen was het al niet anders: heerlijk het haardvuur aan, homemade cake en – het belangrijkste – de nieuwe Janice collectie! Ik mocht als één van de eersten de nieuwe items bekijken en geloof me…er zitten echte pareltjes tussen. De collectie heet Noir Royal (chique hè?) en bestaat dus vooral uit zwarte stukken. Mijn favorieten? Een supercool zwart bomberjack met pailletten-mouwen (momenteel een echte musthave), een prachtig crèmekleurig vest met mouwen van geitenleer en een zwart leren bodycon dress! En weet je wat nou het allerleukste is? De voering!  Die is namelijk bedrukt met collages van zwart-wit foto’s van Janice zelf – HOE ORIGINEEL is dat??

We wilden allebei zoveel vertellen, dat we compleet van de hak op de tak sprongen. We hadden echt nog urenlang kunnen doorgaan met het uitwisselen van onze ervaringen en ideeën! Janice is zó passievol bezig met zijn modevak, echt heel inspirerend! Hij vertelde met heel veel liefde en zorg over hetgeen hij het allerliefste doet….vrouwelijke vrouwen aankleden! En dat kan hij absoluut!

Het was een vruchtbaar gesprek, waar jullie ongetwijfeld binnenkort meer over zullen horen!

Geniet even mee van de foto’s!

Voor meer informatie: Check de site van JANICE!

Prachtige kwaliteiten, kleuren en modellen..

De Noir Royal collectie…
Koffietje: check, open haardje aan: check, gezelligheid: check!
Waarom doet mijn Ipad het niet? Ik wil zoooo graag iets waanzinnigs laten zien!!
Vooraan hangt 1 van mijn favorieten: het bomberjack met pailletten! Hebben!!
Druk in gesprek! Geen enkel probleem met Janice…hij stopt (net zoals ik) nooit met praten!
Janice presenteerde mij zijn nieuwe collectie!
Janice by Instagram voering! Echt een topper!
Dit vest met geitenleren mouwen had ik het liefst stiekem mee naar huis genomen!! Haha
Ik hang gewoon (bijna) aan zijn lippen, haha!
Leuk plaatje toch?
Fun!
Dit vest wilde ik natuurlijk wel even proberen!
Mooi he?
DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments