Editor’s report…all I want for Christmas is…..

Heel eerlijk …….. diamonds are a girl’s best friend toch?

Nou, mijn vriend wel in ieder geval!  Ik kan uren met mijn neus tegen de ruit van de juwelier gedrukt staan,  starend naar al het moois wat er in de etalages ligt.

En ook al past er eigenlijk niets meer om mijn vingers, in mijn oren of om mijn pols, toch blijven die snoepjes die me tegemoet fonkelen onweerstaanbaar ! Dus ook deze kerst wordt  mijn wishlist aangevoerd door wat moois dat ik afgelopen week uitkoos…  Ik bedoel, een wishlist mag je toch altijd maken, en uitkiezen is toch ook okay?

Een goede vriend van me is toevallig (HOE fijn, maar ook HOE gevaarlijk, haha) ) mijn favoriete goudsmid en hij liet mij dus zijn laatste creaties zien! En weet je wat nu zo leuk is;  je kunt met hem als ontwerper en createur alle kanten op zodat je uiteindelijk een totaal uniek, op wensen gemaakt concept draagt.

Ook qua budget is hij heel creatief; hij gebruikt bij de ene klant een “goedkopere” zwarte diamant maar kan voor een andere klant in de zelfde ring een kostbaardere maar even grote witte diamant plaatsen.

Hij maakte me natuurlijk helemaal gek met zijn prachtige ontwerpen en ik heb die avond naar hartelust mogen passen en dragen. Heeeerlijk was dat! Nu maar hopen dat de kerstman mij de aller- allerliefste vond het afgelopen jaar!!!!

Kijk maar even mee en inspireer jezelf !

Love it !

 

Een exclusief kijkje in de keuken van de meester …. !!!

 

Voor meer informatie kun je mailen naar mike.ligtvoet@hotmail.com of bel hem op +32 468162600

 

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments