Door déze behandeling krijg je echt een waanzinnig mooie huid!

Oke, afgelopen maand heb ik een behandeling mogen uitproberen bij Doctors At Soap en vanaf de eerste minuut was ik obsessed. Zoals jullie misschien wel weten, hou ik van diepgaande en heftige beauty behandelingen. Ik heb het idee dat je beter één keer in de zoveel tijd een goede, diepgaande behandeling kan doen, dan iedere dag heel trouw een beauty routine volgen met honderden cremes.

De Open Channel Tixel treatment is nieuw bij Doctors At Soap en is zo’n diepgaande behandeling. Ik zal jullie even vertellen hoe het in z’n werk gaat! Tijdens een Open Channel TIXEL behandeling hebben ze de huid behandeld met de TIXEL. Ze maken kleine gaatjes in de huid met hele dunne titanium pinnen en hierdoor worden er microkanaaltjes in de huid gemaakt, en wordt de huid opengezet. Vervolgens wordt de speciaal ontwikkelde Skin Ampoule met een hoge doseringen van actieve werkstoffen aangebracht op de huid. Door die kleine microkanaaltjes, die net zijn gemaakt met de Tixel, kunnen deze enorme skin boosters diep in de huid trekken. Je kan kiezen uit 3 soorten ampullen met verschillende functies. Zo past de behandeling altijd bij jouw wensen en huidbehoeftes. Zo is er een ampul met vitamine C, A en een Mesococktail.

Dít doet de Tixel huidbehandeling:

  • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine vezels
  • Maakt de huid sterker en steviger
  • Pakt fijne lijntjes aan
  • Verstrakt de huid.

En geeft verbetering voor:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Zonbeschadigde huid
  • Huidstructuur en textuur
  • Littekens en striae

Het resultaat van de TIXEL is vergelijkbaar met die van een CO2 laser, maar de behandeling is minder pijnlijk en heeft minder downtime!

Ik moet zeggen dat de ik echt hooked ben met deze treatment! Je ziet duidelijk vermindering van grove poriën en ik heb dus een fijnere huidstructuur. Ook zie je heel goed dat de zonbeschadiging minder is geworden en mijn huid er stralender en gezonder uitziet. Wil jij ook zo’n geweldige behandeling? Breng dan een bezoekje aan Doctors At Soap!

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments