Dít zorgt ervoor dat mijn huid straalt!

Zoals je weet heb ik je laatst vertelt over mijn dagelijks SAHO dubbele reinigings-ritueel van SENSAI.  Ik heb daar dus uitgelegd hoe ik mijn gezicht stap voor stap reinig en beloofde je om ook het vervolg van dit mooie Japanse ritueel uit te leggen. 

Ik gebruik nu bijna 1 jaar dit stappenplan én de bijbehorende producten en mijn huid is zo intens gelukkig!!  Daarom wil ik het met jullie delen!

Nadat de huid dus helemaal gereinigd is, gaan we de huid dubbel hydrateren.

LF0A0097-2

STAP 1  (Elke ochtend en elke avond) 

SENSAI CELLULAR  PERFORMANCE  LOTION II 

LF0A0118-2

LF0A0130-2

LF0A0133-2

Ik gebruik de LOTION II maar er zijn meerdere stap 1 producten, afhankelijk van jouw huidtype.

Dit is een rijke lotion om de huid te hydrateren en voor te bereiden op wat er bij STAP 2 komen gaat. 

Je brengt deze lotion rijkelijk met je handen op je gezicht en hals aan. Vervolgens herhaal je dit nogmaals, dus uiteindelijk breng je 2 rijkelijke laagjes LOTION II op je huid aan. 

STAP 2  ( elke ochtend en avond) 

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE CREAM

LF0A0120

LF0A0211

Als je huid  nog steeds wat vochtig is van de lotion ga je door naar STAP 2. Ik gebruik de CREAM maar ook hier zijn er meerdere stap 2 producten mogelijk.

De CREAM is een zeer voedingsrijke anti-aging verzorging die dag en nacht gebruikt kan worden na STAP 1. Ik vind zelf deze ietswat vettige volle crème heel fijn omdat deze mijn huid de hele dag een zacht en comfortabel huidgevoel geeft. ( word gek als mijn huid trekt of droog aanvoelt) 

LF0A0227

LF0A0262-2

Hou je van een lichtere crème, dan is de EMULSION II of EMULSION III ook fantastisch. 

Nadat Stap 2 is aangebracht ben je eigenlijk helemaal klaar en is je huid súper gehydrateerd, zacht en heb je een stralende huid! 

Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor bijvoorbeeld een EYE Cream maar dat is aan jezelf.

Alle producten en alle info zijn HIER te bekijken en te bestellen.

Ik heb trouwens ook nog iets heel leuks voor jullie:

IMG_4092

Op dit moment ligt er een speciale probeer/travel set  in de winkels (Limited dus wees er snel bij) van het gehele stappenplan met de STAP 1 SENSAI CLEANSING OIL + STAP 2 CREAMY SOAP en de LOTION lI en EMULSION II erin. Zo kun jij het hele SAHO verzorgingsritueel een tijdje uitproberen!
Doen hoor! Je huid zal heel blij worden, ik beloof het je!
 
DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments