Dit product MOET je toevoegen aan je day care producten!

Tanden flossen.. Ik denk dat veel mensen dit iedere ochtend overslaan omdat ze het te veel moeite vinden.

Het reinigen tussen de tanden is lastig, kost veel tijd en is een gedoe. Stokers breken af, je kunt niet overal goed bij en het is een vervelende, vieze klus. Zo denken de meeste mensen er dus over, maar met dit product gaat dit een stuk gemakkelijker, beter en sneller! Ik heb het over de Waterflosser van Waterpik.

De Waterflosser Ultra Professional is zeer effectief in het reinigen tussen de tanden, kiezen en onder de tandvleesrand. Dit product verwijdert tot 99,9% van de tandplak op behandelde gebieden.
Daarnaast vermindert de flosser bloedend tandvlees tot 93% binnen 4 weken, is tot 5x effectiever dan poetsen alleen rondom beugels en is tot 2x effectiever in het verminderen van bloedend tandvlees rondom implantaten in vergelijking met flossen.

Voordat ik dit product kende vond ik flossen ook echt een gedoe en deed ik het soms liever niet dan wel, maar nu denk ik daar heel anders over. De Waterflosser werkt voor mij echt heel goed en ik vind het een TOP product!

Veel mensen laten het flossen denk ik iedere ochtend achter wegen, omdat het lijkt alsof het niet belangrijk is.. dat is het dus echt wel! Met poetsen alleen bereik je slechts 60% van je gebit. Tandplak tussen de tanden en onder de tandvleesrand kan leiden tot tandvleesontsteking en uiteindelijk leiden tot het uitvallen van tanden of kiezen. Goede mondgezondheid vermindert ook de kans op bijvoorbeeld hartklachten, diabetes en zwangerschapscomplicaties. Heel belangrijk dus om goed te flossen! 

Ik raad iedereen dit product van Waterpik aan! Je hoeft je tanden met de Waterflosser dagelijks maar 1 minuut te reinigen voor gezonder tandvlees en schonere tanden! De flosser kun je onder andere online bestellen voor €129,45.

 

Foto 23-05-17 om 13.50

 

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments