Dit nieuwe hotel in Parijs is echt een pareltje!

Ben je nog opzoek naar een té leuk en betaalbaar hotel in Parijs? Breng dan eens een bezoekje aan Le Belleval! Dit pareltje is pas nét geopend maar we weten zeker dat dit één van de populairste hotels van Parijs gaat worden. Het is niet alleen top gelegen maar ook de sfeer in het hotel is echt héérlijk.

Le Belleval ligt op 15 minuten wandelen van de Champs Elysées. De accommodatie is ontworpen door de beroemde architect Jean-Philippe Nuel. Je kan je dus al voorstellen dat er op ieder klein detail is gelet. Alles is tot in de puntjes verzorgd en gestyled en zelfs de gangen naar de kamers toe zijn té leuk bekleed met cool behang en waanzinnige vloerbedekking met bloemen.
De kamers van Le Belleval zijn knus maar gezellig. Alles is super schoon en zijn gestyled met de mooiste en leukste accessoires, er hangt zelfs een schommel in je kamer als nachtkastje, mega origineel! Alle kamers zijn voorzien van geluidsisolatie, flatscreen-tv, minibar en een koffiezetapparaat! Ook heeft het hotel een fitnesscentrum, een sauna en een tuin.
Met onze kamer keken we uit op de patio die helemaal opgefleurd is met een fresco van 30 meter hoog. Deze schildering heeft de meest waanzinnige bloemen en maakt de hele binnenplaats super gezellig.

Ook het ontbijt was tiptop verzorgt. Met verse zalm, lekkere yoghurtjes en heerlijk ruikende croissants konden wij onze dag goed beginnen.

In het 8e Arrondissement, waar Le Belleval gelegen is, kan je echt waanzinnig shoppen! Gucci, Hermès, Louis Vuitton & Zara zitten allemaal in de buurt. Ook loop je zo naar Place Vendome!

Zoals jullie al lezen zijn wij groot fan en raden wij jullie zeker aan deze hotspot te bezoeken! Wees er snel bij want voor je het weet is ook dit pareltje alweer ontdekt!

IMG_7899 IMG_7906 IMG_7365 IMG_7228  IMG_7202  IMG_7197 IMG_7195  IMG_7181

IMG_7927

IMG_7969

IMG_7971 IMG_7974 IMG_7976 IMG_7977 IMG_7989_1 IMG_8008 IMG_8023

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments