Dít maakt jouw huis een thuis!

Een huis en een thuis is nét even wat anders. Om jouw huis een thuis te maken is het belangrijk dat het warmte en gezelligheid uitstraalt. Een plek waar jij graag komt en waar jij je fijn voelt! Dat is het allerbelangrijkste om je thuis te kunnen voelen. Met een paar makkelijk tips zorg jij er binnen mum van tijd voor dat jouw (nieuwe) woning super gezellig wordt! Scroll snel verder en lees alle tips.

1. Warmte

Warmte is súper belangrijk als jij je thuis wilt voelen in huis. En dan bedoelen we natuurlijk niet dat je de verwarming omhoog moet draaien, maar dat je warme materialen, kleuren en stoffen gebruikt! Producten die veel warmte uitstralen zijn hout en fluweel. Deze materialen zijn dus uitermate geschikt om te gebruiken in je huis. Denk aan een houten eettafel of houten vloer en een mooie, fluwelen bank of fluwelen kussens. Zo creëer je binnen mum van tijd een stuk warmer huis!

f73958e50e7b84ed8ec1d4ef4d4a744b

Bron: Pinterest

2. Kaarsen

Ook kaarsen zijn echte sfeermakers. Je kunt kiezen voor kaarsen in warme kleuren, of kaarsen in een mooie houder. Zo geef je je huis al snel een hele makkelijke upgrade. Gewone kaarsen zijn heel mooi en stralen warmte uit, maar je zou ook kunnen gaan voor geurkaarsen. Geurkaarsen zijn eigenlijk ik bijna alle geuren verkrijgbaar, maar vooral geuren als vanille en cedar wood geven veel sfeer. Deze geuren zijn subtiel, maar genoeg om je huis als een echt thuis aan te laten voelen!

877c811279ad2a6668516698711f2d12

Bron: Pinterest

3. Gezellige lampen

Lampen zorgen ervoor dat jouw huis uitstraling heeft. Natuurlijk is feller licht heel praktisch voor overdag, maar ’s avonds is het belangrijk dat je kiest voor dimbare lampen. Deze zorgen ervoor dat je huis gezelliger wordt en warmer aan voelt. Ook is het een slim idee om te gaan voor oranje/gele lampen. Wit licht kan ook prachtig zijn, maar als je gezelligheid in je huis wil brengen, zijn oranje/gele lampen echt een must!

83ddda54048426ef178f302fe19bcf99

Bron: Pinterest

4. Geluid

Naast het creëren van zichtbare warmte, kun je ook gezelligheid creëren door muziek. Een zacht muziekje op de achtergrond is perfect voor een gezellige avond, of als je gewoon lekker bezig bent in huis. Actieve speakers zijn hiervoor het meest ideaal. De boxen komen in draadloze varianten en zijn dus gemakkelijk te installeren en je hebt geen last van vervelende draden. Heel handig dus én het geeft meer sfeer aan je huis!

a412e16a0e834cd610ca2e18d47cd37f

Bron: Pinterest

5. Lekker eten

Van lekker eten wordt iedereen blij. Hou je zelf van koken? Dan is een leefkeuken het fijnste wat er is, om in huis te hebben. Je kunt zo koken en gasten uitnodigen tegelijk. Maar natuurlijk kun je ook gezellig met je partner of gezin dineren, want een huis wordt pas echt een huis als je het kunt delen met je familie en vrienden.

341d1e1641b5ca45e1d580992c2195f4

Bron: Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments

Geef een reactie