Dít is het perfecte drankje wanneer je op je gewicht wilt letten!

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om je badkleding weer uit de kast te halen. Omdat we toch wel een klein beetje charmant in bikini willen lopen zijn we met z’n alle massaal gezond aan het eten voordat we vertrekken op vakantie. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je verantwoord kan eten maar tóch een gezellige borrel kan organiseren! Want wees nou eerlijk… niemand heeft zin om op ieder feestje een hapje en een drankje over te slaan toch?!

Zoals vele van jullie al wel weten is Liefsmans mijn ultimate favorite drink! Het is niet alleen TE lekker en verfrissend maar er zitten ook maar 102 kcal in. Daarom is dit hét perfecte drankje om te drinken wanneer je op je gewicht wilt letten.

Hieronder zie je hoe ik een verantwoorde maar toch hele lekkere borrel heb gecreëerd. Zo zie je dat het helemaal niet saai hoeft te zijn om gezond te eten. Zet wat lekkere, gezonde snacks op tafel, een Liefmans erbij en jouw borrel kan beginnen!

Zo kan je zonder schuldgevoel een hele middag lekker drinken en eten. Dat willen we toch allemaal? Vanaf nu hoef je dus geen borrel meer over te slaan en geen dinertje met vriendinnen te missen!

Facetune_18-06-2018-12-19-42

IMG_9378 IMG_9495 IMG_9494 IMG_9493

Facetune_18-06-2018-12-16-45

IMG_9374 IMG_9357

IMG_9361 IMG_9353

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments