Dit is dé telefoon voor alle hard working ladies!

We hebben het hier over de gloednieuwe telefoon motorola oneDeze gadget is niet zomaar een telefoon, er zitten namelijk een aantal TE handige functies op waardoor deze gadget jouw leven nóg makkelijker maakt (hierover later meer). Ook is deze topper stijlvol, beschikt hij over een waanzinnig mooi scherm én is het design ook nog eens mega trendy en strak. De motorola one heeft daarnaast ook een accu die de hele dag meegaat en die je kan opladen met turbopower. Hiermee kan jij in 20 minuten je telefoon opladen voor maar liefst 8 uur. Hoe ideaal is dat?!

Facetune_09-11-2018-07-16-31

Werk & privé gescheiden houden maar wél op 1 telefoon! 

Wat deze telefoon súper speciaal maakt, is dat hij kan beschikken over 2 simkaarten! Hierdoor kan jij je telefoon zowel voor zakelijke als privé momenten gebruiken, en je kan dus ook makkelijk switchen. Je kan dus ook 2x WhatsApp installeren en bijvoorbeeld je privébellers een ‘groene’ kleur geven en zakelijke nummers een ‘rode kleur’ geven. Zo weet je altijd of je gebeld wordt op je zakelijk of privé nummer. Persoonlijk vind ik dit echt een TOP uitvinding want altijd sjouwen met 2 telefoons is écht niet ideaal.

Facetune_15-11-2018-13-40-27

Camerafuncties 

Daarnaast is de motorola one ook voorzien van goede camera’s! Zo heb je een 13 MP + 2 MP dubbele camera aan de achterzijde en een 8 MP-camera aan de voorzijde. Ook beschikt de telefoon over de portret-modus (mijn persoonlijke favoriet) én kan je een cinemagraph kan maken. Dit is een unieke combinatie van video en foto. Je legt hier een moment van een video stil, terwijl je een deel van de opname in beweging houdt. Ook zit de functie ‘spotkleur’ op de telefoon. Hiermee focus je op één kleur uit de foto, die bewaar je, en de rest wordt zwart-wit gemaakt. Hierdoor krijgt je foto een opvallende lookIMG_8817

(hier een duidelijk shot van de scherpte diepte die je kan creëren met de motorola one, cool he?!)

Verder hoef je je geen zorgen te maken over het geheugen van je telefoon want Google Foto’s is de standaardgalerij van al je foto’s en video’s! Je herinneringen worden automatisch opgeslagen, kunnen makkelijk worden geopend, gedeeld én er zitten coole bewerk-tools op waardoor jij al je foto’s mooi kunt bewerken! Mega handig, want doordat alles in je Google Drive wordt opgeslagen kan je eindeloos veel foto’s en video’s maken en zit je telefoon dus nóóit meer vol… daar droom je toch van <3?!

IMG_9004

IMG_8812

De motorola one beschikt dus eigenlijk over alle tools die je nodig hebt en dit maakt deze telefoon dé gadget van het moment. Oja, last but not least: de motorola one is maar €279,99! Een ideaal cadeautje voor Kerst of Sinterklaas dus! Shop deze geweldige gadget nu HIER!

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments