Dit is dé mooiste trouwlocatie van Amsterdam en jij kan er MORGEN een kijkje nemen!

Ben je verloofd, maar heb je nog geen trouwlocatie? Denk dan eens aan het Waldorf Astoria. Het prachtige, luxe hotel is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Het is een betoverend mooie trouwlocatie, waarbij jij en je partner centraal staan. Zo krijg je een Personal Wedding Congierge, die je helpt om van jouw plannen een echte bruiloft te maken. Daarnaast kun je met je gasten dineren in het sterrenrestaurant Spectrum (hiervoor Librije’s Zusje). De chef zal een exclusief menu voor jullie samenstellen om de dag nog specialer te maken!

In het Waldorf Astoria zijn verschillende locaties waar de ceremonie kan plaatsvinden. Zo hebben ze de grote Hooft Ballroom zaal en de grootste binnentuin van Amsterdam (inclusief mooi tuinhuisje). Om ook nog eens een mooie entree te maken, is er een privé aanlegsteiger gecreëerd waar je met een boot kunt aanmeren. Het hotel zelf heeft een warme, romantische sfeer. Dit samen met de service, zorgt ervoor dat jouw trouwdag onvergetelijk wordt! Wil je meer informatie over trouwen in het Waldorf Astoria? Klik dan hier.

AMSWAWA_gallery_zusjq01 AMSWAWA_mast01_exterior3 AMSWAWA_mast03_peacockalley04 AMSWAWA_mast17_vanloonsuite01 AMSWAWA_Spa_gallery_spapool01 AMSWAWA_Wedding_gallery_ballroom01 4xB4rDvf EeqicR_W KLe74lwe PKRjkiOI VivjHPh4 x3AdPhmT xna9CLSk

Bron: Waldorf Astoria

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments