Dít heb je nodig voor de perfecte borrelplank

Ga jij dit weekend leuke dingen doen met je vrienden? Dan gaat er niks boven een lekker avondje borrelen! En hier hoort natuurlijk een borrelplank bij! De perfecte borrelplank bestaat altijd uit een paar onderdelen die niet mogen ontbreken. Je kunt hem enorm fancy maken, maar wij hebben hieronder ingrediënten opgesomd die het altijd goed doen!

1. Kaas
Kies drie favoriete kaasjes uit die het altijd goed doen!

2. Charcuterie
Denk hierbij aan rauwe ham, droge worst of fuet.

3. Fruit
Fruit is onmisbaar op een borrelplank! Het is gezond en lekker fris. Kies voor een verse en gedroogde fruitsoort. Denk hierbij aan dadels, gedroogde abrikozen, frambozen, aardbeien en niet te vergeten: druiven.

4. Brood
Afgebakken stokbrood doet het altijd goed, maar crackertjes en toastjes zijn ook erg lekker!

5. Olijven 
Je hebt heel veel verschillende varianten van olijven. Olijven met knoflook, olijven met feta, maar met gewone olijven zit je altijd goed!

6. Groenten
Om het toch nog een beetje gezond te houden, alleen maar voor het idee, kan je altijd wat groenten toevoegen. Denk hierbij aan: komkommer, cherrytomaatjes en wortel.

7. Dips
Dips is een van de allerbelangrijkste dingen op een borrelplank. Niemand kan zonder dips. Truffelmayonaise, aioli, kruidenboter of hummus is altijd perfect!

 

56d9664a217a2d855ece3f8b9b5ba2d0

b6b2d13fb0f148aa62ffde5f437eb37d

ccbbdffb58a2f8b3e2612b6c7f6d3303

Bron: Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments