Deze nieuwe extreem stijlvolle gadget van HP moét je hebben!

We hebben het hier over de nieuwe Smart Home-printer van HP genaamd Tango! Het is de ’s werelds eerste printer die door je stem óf via je smartphone bestuurd wordt. Ook is de printer zo ontworpen dat hij perfect past in jouw leefstijl en interieur. Een super strak design dat past bij elke interieurstijl! En wat echt enorm handig is, is dat de HP Tango de allereerste cloudgebaseerde printer is. Je kan dus vanaf elk apparaat printen, scannen en kopiëren. Super fijn voor als je onderweg bent want op deze manier kan je er dus voor zorgen dat de printjes klaar liggen als je thuis komt, hoe handig is dat?!

Ook bevat deze handige nieuwe gadget een HP Instant Ink service! Hiermee levert de Tango automatisch nieuwe inkt op je deurmat voordat deze bijna op is. Je kunt een abonnement kiezen aan de hand van hoeveel jij print in de maand en als je dit doet kan je kosteloos foto’s printen. Super cool!

Wil jij nu ook zo een handige en extreem stijlvolle printer? Shop deze dan nu HIER!

Schermafbeelding 2018-11-21 om 15.17.18

Bron: HP Tango

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments