Déze fiets van Gazelle X Rijksmuseum wil jij ook!

Zoals jullie misschien allemaal hebben kunnen volgen op Instagram waren wij afgelopen dinsdag aanwezig bij de lancering van een nieuwe, exclusieve, limited edition fietsen van Gazelle! Het was één groot feest en we hebben een heerlijke middag beleefd. Benieuwd hoe dat er aan toe ging én wat voor bijzondere fietsen zij lanceerden? Scroll dan snel even verder!

Dinsdag om 10u werden we verwacht bij het Rijksmuseum in Amsterdam. De keuze van deze plek was niet zo raar. Gazelle en het Rijksmuseum hebben namelijk hun handen ineen geslagen en samen twee fietsen gelanceerd genaamd: De Miss Grace Art Editions. De fietsen die ons gepresenteerd werden zijn geïnspireerd op Het Melkmeisje van Johannes Vermeer en Marten & Oopjen van Rembrandt van Rijn. Details van de kunstwerken zijn te zien op het frame en de spatborden. Tijd om deze fietsen zelf eens te gaan bewonderen én natuurlijk te gaan testen.

Samen met een super leuke groep influencers maakte we een fietstocht midden door Amsterdam! De Rembrandt-route met gids bracht ons langs 11 highlights die allemaal te vinden waren in het centrum van onze hoofdstad. Super leuk om onze stad ook eens op deze bijzondere fiets te mogen verkennen :).

Na een gezellige fietstocht op deze práchtige fiets was het tijd voor een lunch in het Michelin sterren restaurant RIJKS. Wauw.. wat een heerlijk eten, goede wijnen en een waanzinnige plek om de lancering van de Miss Grace Art Editions te vieren.

Fietsen is nooit mijn aller grootste hobby geweest maar geloof mij… op deze fiets wil je écht gezien worden! Hij rijdt niet alleen súper fijn maar de fiets is ook nog eens wáánzinnig mooi. Er zijn 2 verschillende versies op de markt gebracht. Één blauw design met crème handvaten en één zwart design met cognac-kleurige handvaten. De designs, de kleuren én natuurlijk de bijzondere prints maken deze fiets écht tot een plaatje!

Als afsluiter brachten we uiteraard ook nog een bezoekje aan het Rijksmuseum zelf! Daar kregen we een privé rondleiding met gids die ons alles vertelde over de grootmeesters en in het bijzonder natuurlijk over Het Melkmeisje & Marten & Oopjen.

Zoals je kan zien hebben we een waanzinnige middag gehad! Benieuwd naar alle foto’s én natuurlijk de fietsen? Scroll dan snel even verder.

Wil jij deze waanzinnige fiets nu ook bemachtigen? Wees dan snel bij want er zijn maar 200 stuks beschikbaar. De prijzen beginnen bij €729,- en bij aankoop van een fiets krijg je 2 toegangstickets voor het Rijksmuseum cadeau!

8A5A0008 8A5A0009 8A5A0012 Gazelle_rijksmuseum0841 Gazelle_rijksmuseum0851 Gazelle_rijksmuseum0857 Gazelle_rijksmuseum0872 Gazelle_rijksmuseum0877 Gazelle_rijksmuseum0880 Gazelle_rijksmuseum0887

MissGraceArtEditionT3Black_256-1_fpsvs MissGraceArtEditionT3SaturnBlue_256-3_fpsvs

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments