De fijnste manieren om te relaxen!

Relaxen is een echte must in deze drukke tijd. We leven super gehaast en daarom mag je soms echt wel even een momentje voor jezelf pakken! Maar hoe doe je dat eigenlijk? Ontspannen? Wij hebben de fijnste manieren om te relaxen voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontspan!

1. Ligbad

Wat is er fijner dan even een uurtje badderen? Niets! In bad kom je helemaal tot rust en met de juiste badolie of badschuim, kun je ook nog eens genieten van de fijnste geurtjes. De beste geuren om écht goed te ontspannen, zijn toch wel lavendel en kamille. Deze geuren geven van nature rust en worden door veel mensen ervaren als de fijnste geuren voor in huis!

6dd8eef16fe82f8de1b7851416795791

Bron: Pinterest

2. Douchen

Heb je geen bad, maar wil je toch lekker relaxen? Dat kan natuurlijk ook in de douche! De douche is ook lekker warm en ook hier kun je je fijne badproducten goed gebruiken. Wat het douchen nog fijner maakt, is een Grohe regendouche! Deze douchekop zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt ontspannen tijdens jouw dagelijkse douchesessie! Een ware toevoeging aan je beauty ritueel.

6531e2e1b39400beed28acb7b9ad8737

Bron: Pinterest

3. Gezichtsmasker

Een gezichtsmasker is heel fijn om lekker mee te relaxen. De zachte crème van een gezichtsmasker zorgt ervoor dat je huid een boost krijgt en je voelt je daarna gegarandeerd een stuk beter! Ga tijdens je masker lekker comfortabel op de bank zitten om nog meer tot rust te komen. Zo ontspan je helemaal en kan je er weer even tegenaan!

1a7d71d2bc0d126ef1ef63a41f5129e6

Bron: Pinterest

4. Lezen

Het klinkt misschien een beetje ouderwets, maar van een goed boek kun je écht goed ontspannen! Door te lezen geef je je hersenen rust en je kunt het combineren met het relaxen in bad of het gezichtsmasker. Zo kom je nog meer tot rust en kun je lekker een paar uurtjes relaxen op je vrije dag!

96fd0d7dcefadd4b1c9141fa4e052bd6

Bron: Pinterest

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments