De beste restaurants voor een romantisch Valentijnsdiner

Het is weer Valentijnsdag en dat betekent romantische diners! Maar waar kunnen jij en je geliefde het beste naartoe gaan om te gaan eten? We hebben de beste restaurants in Amsterdam voor jouw Valentijnsdiner op een rijtje gezet!

1. Joya

Joya is een mooi, maar informeel restaurant in de Spuistraat in Amsterdam. Je vindt er heerlijke Thaise en Japanse gerechten én een prachtig interieur. Een echt pareltje én perfect voor een romantisch diner.

Schermafbeelding 2019-02-14 om 12.30.11

Bron: Joya

2. Taiko

Taiko is een prachtig Aziatisch restaurant, gevestigd in het Conservatorium Hotel. Chef Schilo van Coevorden werkt samen met een team vakmensen uit Azië, wat ervoor zorgt dat de authenticiteit van de gerechten bewaard blijft. Daarnaast krijgen deze gerechten altijd een unieke, creatieve touch, wat het zo leuk maakt om hier te dineren.

Schermafbeelding 2019-02-14 om 12.32.28

Bron: Taiko

3. The Harbour Club

De Harbour Club is een restaurant met verschillende locaties in Nederland. Het restaurant staat voor kwaliteit en gastvrijheid en dát is te merken. Alle gerechten zijn heerlijk en de bediening is altijd vriendelijk. Daarnaast is ook het interieur prachtig! Een echte aanrader om te gaan dineren.

Schermafbeelding 2019-02-14 om 12.46.23

Bron: Instagram Harbour Club

4. Izakaya

Dit trendy, Aziatische restaurant heeft vestigingen in Amsterdam, München, Ibiza, Hamburg én Milaan. Izakaya is een ware hotspot en geïnspireerd op de Japanse keuken, maar dan met een twist. Deze twist zorgt ervoor dat dit restaurant er één is die jij niet wilt missen!

Schermafbeelding 2019-02-14 om 12.48.13

Bron: Izakaya Instagram

5. The Duchess

The Duchess is een Amsterdams restaurant met een Zuid-Franse/Italiaanse keuken. Je vindt hier klassiekers als fruit-de-mer, maar ook verrassende, vernieuwende gerechten. De service van dit restaurant ligt erg hoog en dat maakt het dé plek om met jouw date te gaan eten! THE DUCHESS Amsterdam 01

Bron: The Duchess 

6. George Marina

George Marina is prachtig restaurant, gevestigd aan een jachthaven in Amsterdam. Omdat het restaurant gevestigd zit aan het water worden hier veel vis en schaaldieren geserveerd. George staat bekend om zijn bistro-stijl met een klassieke en toegankelijk uitstraling. Een zeer geschikt restaurant dus voor jouw romantische Valentijnsdiner!

20171101-GeorgeMarina-UMHGroup-019-min

Bron: George Marina

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments