De allér beste shopping day van het jaar komt er weer aan!

Het is bijna weer zo ver… mijn favoriete dag van het jaar komt er weer aan! Nu denken jullie waarschijnlijk aan mijn verjaardag maar niets is minder waar, ik heb het namelijk over Black Friday bij Amazon! 

Shoppen is écht wat ik het aller liefste doe, urenlang scrollen op het internet naar het perfecte jurkje, de schoen waar ik al zo lang naar opzoek ben of de tas die al jaren op mijn wishlist staat! Het liefst shop ik items die normaal gesproken nét wat te duur zijn, maar wat ik voor een goed prijsje op de kop heb kunnen tikken. Zowel mooie vintage treasures, als nieuwe items, als sale artikelen, trekken mijn aandacht. Als het maar bij me past en ik een goede deal heb gemaakt. Niet voor niets dus dat Black Friday bij Amazon één van mijn favorieten dagen van het jaar is.

Waarschijnlijk kennen jullie black friday allemaal al uit Amerika maar gelukkig is deze hype nu ook naar Nederland overgewaaid. Hierdoor shop je ook in NL de aller leukste en beste deals. In Amerika zie je hysterische taferelen met mensen die vechten om een tv voor een prikkie en er vallen zelfs ieder jaar doden. Oke, ik hou van shoppen maar dat gaat me ook nèt iets te ver. Perfect dus, dat je óók van deze deals kunt genieten, maar dan online! Dit bespaart je tijd en vooral héél veel stress.

Twijfel je of er iets tussen zit voor je? Geloof mij… Amazon heeft ALLES waar je naar opzoek bent. Van leuke gadgets, mooie beautyproducten tot aan de meest trendy kledingitems.

Ben je vrijdag 23 november druk op je werk? of ziek, zwak en misselijk? Dan is er geen man over boord, shoppen kan namelijk óók nog op Cyber Monday (26 november)!

Hoge kortingen die maar één weekend gelden op de aller nieuwste en mooiste producten, beter kan je niet wensen toch? Shop dus alles wat je zelf altijd al hebt willen hebben, én AL je Sinterklaas- en kerst- cadeautjes en verras je familie met de meest waanzinnige presents!

1cb17e83f5c341be553f1b65ba7ad743

Bron: Vogue Magazine

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments