Bij dít nieuwe restaurant moet je gegeten hebben

The Gaia is een verrassend, nieuw restaurant dat is gevestigd in Amsterdam. Het restaurant laat zich inspirerend door zowel de Zuid-Europese keuken als de Oosterse keuken. Hieruit voort komen héérlijke gerechten met verrassende en inspirerende ingrediënten. Ieder gerecht dat geserveerd wordt is een waar feestje. Elke keer dat je denkt dat het niet beter kan worden, wordt het weer overtroffen door een andere culinaire verrassing. Het eten is écht waanzinnig!

De chef van het restaurant, Ayt Erdogan, en maître Robin van Stipriaan creëren de fijnste combinaties tussen de spijsen en wijn die geserveerd worden. Alles is volledig in balans. Écht een aanrader dus om hier een avond te gaan dineren! Maar ook het interieur van dit restaurant mag niet vergeten worden. Het interieur van The Gaia is te omschrijven als Oriental Art Deco. Een luxe, moderne inrichting, maar dan met typisch Oosterse kleuren en materialen. Een ware hotspot die jij absoluut niet mag missen al je in Amsterdam bent! Scroll snel verder om een kijkje te nemen in het restaurant.

Knipsel

77b839a4a40b383a1ddfd146d69cbb75thegaia

67cf5bc79691db6c564aba30a237094fthegaia2

64d93d1db4060fe22fb2bb5f852cbed2

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments

Geef een reactie