Beauty hotspot: Clinic63

Afgelopen maand maakte ik kennis met een beauty hotspot in Amsterdam genaamd Clinic63! Clinic63 is cosmetische kliniek, die gericht is op verbetering en verjonging van de huid, afslanken en haaruitval. Iedere vrouw wil er natuurlijk op haar best uitzien, en dáár zorgt Clinic63 voor! Tijd om meer te weten te komen over deze hotspot! 

Wat Clinic63 zo bijzonder maakt, is dat het een kliniek is die zich specialiseert in ontzettend veel behandelingen. Zo kan je er terecht voor; schoonheidsbehandelingen, laserbehandelingen, wanneer je haaruitval hebt, als je af wilt slanken óf voor injectables. Ze bieden een premium class service aan en hebben de meest moderne apparatuur in huis!

Als je een bezoek brengt aan Clinic63 zul je merken dat je hartelijk ontvangen wordt! Na het ontvangst is het tijd voor de intake. Daar kan je samen met jouw arts bespreken wat jij graag wilt bereiken en wat daar voor nodig is. Ze nemen ruim de tijd voor je en kijken goed naar al je wensen.

Ook staat Clinic63 erom bekend, dat ze alléén werken met zeer ervaren en deskundige specialisten. Voor de verschillende behandelingen zijn er meerdere specialisten in huis en dat maakt geeft een fijn en vertrouwt gevoel.

Zoals ik al vertelde kan je er dus voor veel verschillende problemen terecht en daarom gaan wij jou natuurlijk veel meer vertellen over de verschillende behandelingen:

Laserbehandelingen

Een laserbehandeling is misschien wel één van de meest gebruikte behandelingen van het moment! Zelf ben ik ook gróót fan van laserbehandelingen. De reden daarvan is dat je extreme resultaten kunt bereiken, zonder dat daar een naald aan te pas komt. Je kan zó veel verschillende resultaten bereiken met de laserbehandelingen dat er voor iedereen wel iets bij zit wat ze graag zouden willen doen. Denk aan ontharen, anti transpiratie laser, pigmentvlekken verwijderen, ooglid lift nog véél meer! Bij Clinic63 maken ze gebruik van de Harmony XL, en dit is het meest uitgebreide apparaten voor dit gebied. Zij staan bekend om hun veiligheid en er is géén risico op het ontstaan van huidschade, ook wel fijn om te weten ;). . Informatie over alle laserbehandelingen kan je hier vinden.

Injectables
Er fris en gezond uitzien is iets wat voor héél veel vrouwen heel belangrijk is tegenwoordig. Je sport, je eet gezond, je zit niet te veel in de zon, maar toch komen er met de jaren een aantal rimpeltjes bij, waar je misschien iets minder blij mee bent. Gelukkig kan je bij Clinic63 óók terecht voor botox & fillers. Je kan deze behandelingen gebruiken om huidveroudering en rimpels tegen te gaan maar ook voor; vetophoping, haarverlies, cellulitis en overmatig transpireren. Al deze factoren zijn weg te werken door behandelingen zoals Botuline Toxine, Fillers, Carboxytherapie en Anti-transpiratie. Wil je meer weten over injectables? Check dan deze link.

Medisch
Clinic63 helpt om het verouderen van de huid tegen te gaan. Ze bieden niet alleen oplossingen aan voor huid en lichaam, maar óók adviseren ze over manier om de onderliggende zaken van huidveroudering aan te pakken. Zo kan je er terecht voor o.a een ooglid correctie, het behandelen van spataderen, striae, littekens en plaatselijk vet. Alles om jouw weer stralend te laten voelen en je onzekerheden weg te halen. Clinic63 biedt een aantal waanzinnige medische behandelingen aan maar hierover vertel ik later meer! Wil je nu al meer weten over de treatments? Klik dan hier.

Beauty behandelingen
Een beauty behandeling is natuurlijk altijd fijn, maar wil jij net dat beetje extra? Dan is een behandeling bij Clinic63 hiervoor echt perfect. Zelf ben ik niet het type die iedere week in de stoel lig bij de schoonheidsspecialiste. Gewoonweg omdat ik daar geen tijd voor heb. Als ik dan dus een treatment onderga dan wil ik ook graag dat het écht resultaat geeft. Met de intensieve behandelingen van Clinic63 is dat zéker zo! Zo kan je er terecht voor een betere doorbloeding van je huid, het witten van je tanden, peelings en nog veel meer! Ben jij ook wel toe aan een beauty behandeling? Klik dan hier voor meer info.

Afslanken
Het kan super vervelend zijn als je niet tevreden met bent je lichaam of delen daarvan. Bij Clinic63 kan je ook terecht als je wilt afslanken. Ze bieden verschillende pakketen aan! Voor ieder lichaam is er een andere oplossing en zorgen ervoor dat je bereikt wat je altijd al wilt. Ze werken bij Clinic63 ook met een Accent XL laser, die de huid strakker maakt door middel van onschadelijke radiofrequente stralingen. Om meer te weten te komen over deze behandeling, klik je hier.

Haaruitval
Haaruitval en dunner wordend haar is de nachtmerrie van iedere vrouw! Enorm fijn dus dat Clinic63 een manier heeft gevonden om je daarmee te kunnen helpen! Zo bieden ze een super effectieve behandelingen aan, die ervoor zorgt dat jouw haar weer stralend wordt! Ze werken met een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, dun of dof haar en vermoeide haargroei. De kwaliteit van de hoofdhuid wordt verbeterd en hierdoor wordt je haar weer dik en stevig! Ook bieden ze een haartransplantatie aan. Wil je meer info? Klik dan hier!

Zoals je ziet kan je eigenlijk voor bijna iedere behandeling bij deze kliniek terecht! Ik ben in ieder geval heel enthousiast! Ben je nu benieuwd geworden hoe de kliniek er uit ziet? Scroll dan snel even verder!

Clinic63-1

Clinic63-2

Clinic63-3

Clinic63-4

DISCLAIMER: Wij trachten altijd de correcte en originele bron te gebruiken van iedere afbeelding die wij plaatsen. Mocht dit incorrect zijn, neem dan alsjeblieft contact op met contact@stylemyday.nl.

Comments